Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Link atarmisinOyun için alcaksan monster al ama 2000in biraz üstü
Link atarmisinOyun için alcaksan monster al ama 2000in biraz üstü
hayır cunku oyun ıcın ı5 tercıh edılır ama ı5 olmasına ragmen 2.4 ghz buda cok ıyı alıcaksan bunu almalısın.Ekran kartı çok iyi i5 olması bi sorun yaratirmi
msi Ler çok hoşamacım kotulemek degıl ama monsterın garantısı hıc ıyı degıl ve cok tutulmuyor.
İ7 tercih edilir diye biliyodumda ya oyun oynarken aynı zamanda webde kasmadan gezebilmek istiyorum anlatabilidimmihayır cunku oyun ıcın ı5 tercıh edılır ama ı5 olmasına ragmen 2.4 ghz buda cok ıyı alıcaksan bunu almalısın.
tamam tam senlıkİ7 tercih edilir diye biliyodumda ya oyun oynarken aynı zamanda webde kasmadan gezebilmek istiyorum anlatabilidimmi
Bide ısınmaz dimitamam tam senlıki7 ısınır ama i5 pek problem yasamassın ıstedıklerını yapmak ıcın .
monster notebook diye yaz gelir fiyatları çok uygun geldi bana yani o özelliklere göreLink atarmisin
her leptop ısınır ama bunda ısınmadan kasma kapanma gıbı sorunlar yasamassın temın ederım senı eger olursada 20 tl ne kıyıp bı sogutucu alırsan hıc problem yasamassınBide ısınmaz dimi
kardesım bosuna olmıcak seyler soyluyosun adam butcesı yapcaklatı bellı onu nasıl alsın mantıklı konusÇok yüksek bir bütçen varsa; (Bu laptopa olmaz biraz zor ama yazayım)
Intel Xeon
32 GB Ram
NVIDIA Cuda Ekran Kartı (3D Modelleme ve Render'da kullanılan gelişmiş ekran kartı)
Sıvı soğutmalı fan
Normal bir pc için
i5 4 - 8 gb ram ve NVIDIA GeForce GTX 780M iyidir
Abi benim için sen bildiğin uçak tanıttın yaniÇok yüksek bir bütçen varsa; (Bu laptopa olmaz biraz zor ama yazayım)
Intel Xeon
32 GB Ram
NVIDIA Cuda Ekran Kartı (3D Modelleme ve Render'da kullanılan gelişmiş ekran kartı)
Sıvı soğutmalı fan
Normal bir pc için
i5 4 - 8 gb ram ve NVIDIA GeForce GTX 780M iyidir
İşlemci i7 ile i5 arasındaki farkneOyunlarda işlemcinin üst düzey olmasına gerek yok, fx-6350 işlemci 280x ekran kartı ile ultrada açamadığım oyun yok. Monster tavsiye ederim.
Onasıl oluyoi7 yerine i5 öneririm i7'de ısınma problemi var ki bu da performansını düşürür i5 oyunlar için yeterli. 16GB'a kadar yükseltilebilen bi' laptop al. Şu anki en ucuz bilgisayar bileşeni RAM'dır. Alırsın 8GB'lik, 16GB'ya kolayca yükseltebilirsin.
16GB'a kadar RAM alabilen laptop al demek yani. Şu anda piyasada en ucuz bilgisayar bileşeni RAM.Onasıl oluyo