- En iyi cevaplar
- 4
Tamam sen terk et burayı İngilizcesi olmayan gelmesin plsingiliz ce yok bende türkçe yazASD:ASD:
Tamam sen terk et burayı İngilizcesi olmayan gelmesin plsingiliz ce yok bende türkçe yazASD:ASD:
Sen çalıyosan bizde çalarızbeni da al panpa
Pc si olmayanlarıda düşün(reklam amaçlı değildir)
Brolar serveri açtım gelin kopahq88.238.190.119
Etmiyorum seni davet!KÜS!Beni davet etmezsen küserim.
Bu kadar sinirlenmene ne gerek var anlamıyorum.Etmiyorum seni davet!KÜS!
Böyle çocukça şeyler yaparsanız davetiye göndermem size ben size yukarıda belirtmişim konuya yorum yapan herkesi davet ediceğim diye!
Qorumalıq yapam mı qnq?[DOUBLEPOST=1403892387][/DOUBLEPOST]Yok mu lan gelen boşu boşuna server ağzına s**ıyor işlemciminOlum bana davetiye isyom demeyin lan orada ben açıklamamı yapmışım kıt mısınızda anlamıyonuz?
Parti gece 00.00'a yakın bir saatte gerçekleşicektir ve bende o sırada size davetiyeleri yollayım bu konuda size haber vericeğim.
Ve lütfen gruba giren kişiler konulara hemen HORT lamasınlar ayrıca partime Gökçede geliyor ve onu rahatsız eden veya sadistlikle alakalı sorular falan soran olursa Partiden ATARIM!
Kardeşim sinir ettiniz beni ya ulan bi Kutlama yapalım dedik size bilgileri verdik abudik gubudik şeyler yazıyonuz yok bana davetye yolla ya ben nasıl yapıcam bana nasıl davetye yolluycan.Bu kadar sinirlenmene ne gerek var anlamıyorum.
Özür Dilerim.Kardeşim sinir ettiniz beni ya ulan bi Kutlama yapalım dedik size bilgileri verdik abudik gubudik şeyler yazıyonuz yok bana davetye yolla ya ben nasıl yapıcam bana nasıl davetye yolluycan.
Ben size burada bilgileri vermişim siz saçma sapan işler yapıyorsunuz.