Yardım Team Extreme Launcher 3.4

DogukanWinchester

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar team extreme launcher kullanıyorum. Dün öğlene kadar bir sorun yoktu. Bir kaç tane mod yükledim onun etkisi olur mu bilmiyorum. Her neyse modları yükledim. Sonra açtım launcheri. Forge yüklü, Forge profilinden giriyorum. Play a basıyorum altta doluyor. sonra kapanıyor o giriş yeri sonra tekrar açılıyor. Giriş yeri dediğim resimde gösterdim. Orası play a bastıktan sonra açılıp kapanıyor. Lütfen en kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum. Edit: Kaç kez silip yükledim yaptığım şey sadece Forge yükledim. Yine aynı hatayı veriyor mod yokken bile. Ayrıca save dosyası atıyorum onun bir zararı yoktur diye düşündüm ama cevaplarınızı bekliyorum.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Play diyin ve o "giriş yeri" nin açılmasını bekleyin "development Console " sekmesinde yazan şeyleri buraya yazabilir misiniz?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

DogukanWinchester

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Play diyin ve o "giriş yeri" nin açılmasını bekleyin "development Console " sekmesinde yazan şeyleri buraya yazabilir misiniz?

Galiba hata Job 'Version and Libraries' finished with 23 failure(s) . Ne olduğu hakkında bir fikriniz var mı? Bilgisayardan onlarca kez silip yükledim. .Minecraftıda tüm programlarla temizledim yinede etki etmiyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Launcher indir.. Aynısının çalışanını bul :) sorun. .minecraft ta değil

Burak_Kaan_ORAK

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Yha Bendede aynısı oluyor başka bi launcher buldum açtım yine 3.4 çıktı bi türlü olmuyo yardım yha :(