Minecraft Survival # Bölüm 1

Dayz Standlone Bedava Oynama videosu gelsin mi? (hazır sadece renderlicem)

• Kullanılan toplam oy
    2

creeperkingman11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu forumda artık 3'üncü kez minecraft videosu yayınlıyorum vede hepsindede acemii olduğumu düşünüyorum(zaten acemiyim :D ).Ama bu videomda biraz daha tecrübeli davrandığımı fark ettim.Bu arada videoyu renderlerken yanlışlıkla direk paylaşa tıkladım ve o yüzden 360p ile yüklemişim videoyu yanlışlıkla ama merak etmeyin 2.video 720p olucaktır ve olması gerekiyor :) vede bandicam'i satın alıcam bugün artık videoların çoğu 20 dk 25 dk civarı olacaktır.Çok yazdım dimi :) .

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bilmiyorum umrumda da değil, yeter ki böyleleri güzel Youtube'mizi batırmayın.

creeperkingman11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Youtube'yi batıran ben değilim daha pek çok kişi var böyle bazı videoları iyi olup bazı videolarıda kötü olan birçok insan var vede bak bakim pekçok youtube kanallarının ilk videolarına bakarsan onlardada benim performansım kadar kötü olmasada acemilikleri var bende bu inançla çıktım yola vede geri dönmem :p

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Youtube'yi batıran ben değilim daha pek çok kişi var böyle bazı videoları iyi olup bazı videolarıda kötü olan birçok insan var vede bak bakim pekçok youtube kanallarının ilk videolarına bakarsan onlardada benim performansım kadar kötü olmasada acemilikleri var bende bu inançla çıktım yola vede geri dönmem :p
Sen değilsin fakat sen de o Youtube'yi batıranlar arasına girdin maalesef. Geri dön vallahi uğraşma hiç.