LapisDüşmanı
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aynen yaNoluyo olum kız bacınızmı nolcak lan
I like Tapatalk
Aynen yaNoluyo olum kız bacınızmı nolcak lan
Sır diye BİRŞEYMİ KALDI SENİN YÜZÜNDEN!LAN!!!!!111 Hani bu bir sırdı >![]()
Ya ben böyle insan görmedim...[DOUBLEPOST=1403995191,1403995151][/DOUBLEPOST]Gençler sözlerimize dikkat edelim yoksa içinde bulunduğumuz 1 dakika içinde uyarı alıcak arkadaşlarımız var.
iyiki yazdıklarımı sizdi @HsbasSır diye BİRŞEYMİ KALDI SENİN YÜZÜNDEN!
Gerçi gene sizin beyinleriniz 10 dk geri gitmiyeceğine göre boşver PAĞRİS JEKSIIĞNNoluyo olum kız bacınızmı nolcak lan
ne demek istedin?Ya ben böyle insan görmedim...[DOUBLEPOST=1403995191,1403995151][/DOUBLEPOST]
iyiki yazdıklarımı sizdi @Hsbas
BENİM YÜZÜMDENMİ!!!Sır diye BİRŞEYMİ KALDI SENİN YÜZÜNDEN!
Al bakalım benim yüzümdenmi bozulşmuş ha?
http://galeri7.uludagsozluk.com/216/inci-nin-****-caps-indeki-%C3%A7ocu%C4%9Fu-bulmas%C4%B1_304012.jpgBENİM YÜZÜMDENMİ!!!
ben bişe yazdım hsbas sildi zatenGördüm fena oldum o sinirimle küfür ettim ve hemen ardından internetim kesildi.
Yine evde sesli küfür ettim neden kesildi diye.Sonra forumun sayfasını kapattım bir şarkı açtım sandalyede gerildim iyice düşündüm öfkemi yatıştırmaya çalıştım.
Fakat tam yatıştıramadım ve şu an da sinsice benim bunları yapmama sebeb olan kişilerden hıncımı çıkarmamı bekliyor.
Bunu yapmamı sağlayan kişiler.Dikkat edin.Bir hatanızı yanlışınızı bulduğumda elimden çekiceğiniz var.
Eğer bir kaç kişi çıkıpta karşımda abilik yaparsa işte o zaman durum daha da kötü olur.
Sorun o değil kardeşim buradaki sorunu hiç biriniz anlayamamışsınız.Ne oldu kii çok mu önemli
I like Tapatalk