Muhabbet Kuşu Bla

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Abi yeter forumu bırakıyorum ya. Her şeyine uyuz olmaya başladım Yazdığımız Her şeye uyarı veren veya silen adminler, P midir nedir o şey forumdan soğuttunuz. 2012 den beri bu forumdayım gelmiş 2 aydır bu forumda olan 2 gif ile ünlü olmuş biri bana yüzüne bile bakmicak biri için iftira atıyo... Kısaca: Elveda gençlik.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun o değil kardeşim buradaki sorunu hiç biriniz anlayamamışsınız.
BURADAKİ SORUN SİZİN ARKADAŞLARINIZ NE KADAR SİZİN SIRRINIZI SAKLAYABİLİYOR!
Cevap = 0
E yani?
Kiminle bu forumda arkadaşlık yapıp yapamayacağın konusunda ilerledin.
Haa tek sorun oda değil aramızda bulunan abiler de var.
abi meselesini atlıyorum daha fazla soru sormayın bir şeyide ANLAYIN!
@Bestia git biraz p nin resmine bak daft punk dinle geçer sinirin konu takibinide bırak bence

• Beğen
Reactions: DIO

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi yeter forumu bırakıyorum ya. Her şeyine uyuz olmaya başladım Yazdığımız Her şeye uyarı veren veya silen adminler, P midir nedir o şey forumdan soğuttunuz. 2012 den beri bu forumdayım gelmiş 2 aydır bu forumda olan 2 gif ile ünlü olmuş biri bana yüzüne bile bakmicak biri için iftira atıyo... Kısaca: Elveda gençlik.
Bay bay

I like Tapatalk

En iyi cevaplar
0
konu harika bir şekilde son buldu, beni de pişman ettiniz açıkçası. Gülüyordum bir ara ama işler garipleşti. Sorununuz varsa aranızda çözün. Birbirinizin güven sorunu beni alakadar etmez. Bir daha da bu duruma gelmeyelim lütfen.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
BROLAR HAYDİ PARİS MESELESİNİ KAPATALIM BAK YÖNETİCİMİZ ÜZÜLMÜŞ HADİ KOPALIM DUPSTEP MUPSTEP FLN PAYLAŞIN HADİH

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
ne biliyim adam forumu terk ediyo sen normal bi şeklde bay bay diyon :D gülesim geldi :D komik insansın :D
O değilde ben buna çok gülüyorum sizde gülüyormusunuz?
http://galeri7.uludagsozluk.com/216/inci-nin-****-caps-indeki-%C3%A7ocu%C4%9Fu-bulmas%C4%B1_304012.jpg