Authme setfirstspawn işe yaramadı, authme setspawn yaptım ama olmadı, sorun devam ediyor.authme'nin spawn ayarı vardı suan kod aklımda değil ama sorunun büyük ihtimal onunla authme'nin baslangıc yeri ile spawn yeri aynı degil büyük ihtimalle
Emin değilim ama bu olabilir: /authme setfirstspawn
Oyuncu oyuna ilk girşini yapıyorsa bu komutun yazıldığı yerde doğar.
on first login:
teleport player to {setilkbaslangic}
on login:
teleport player to {setbaslangic}
command /setbaslangic:
trigger:
player has the permission "baslangic.admin"
set {setbaslangic} to location of player
send "&6Baslangic Yeri Ayarlandi" to player
command /setilkbaslangic:
trigger:
player has the permission "ilkbaslangic.admin"
set {setilkbaslangic} to location of player
send "&6Ilk Baslangic Yeri Ayarlandi" to player
Güzel olmuşta arkadaşın istediği şey giriş yaptıktan sonra TP edecek bir şey ki istediği şey aşırı zor. Bence AuthMe editlenerek doğru giriş yaptığında teleport methodu çağrılabilir yani AuthMe eklentisini düzenlemek gerek. Bunu yapan tek Türk sunucu Son Oyuncu diye biliyorum belki öyle bir şeyler ayarlayabilirim bilmiyorum.Direk Kod:
Kod:on first login: teleport player to {setilkbaslangic} on login: teleport player to {setbaslangic} command /setbaslangic: trigger: player has the permission "baslangic.admin" set {setbaslangic} to location of player send "&6Baslangic Yeri Ayarlandi" to player command /setilkbaslangic: trigger: player has the permission "ilkbaslangic.admin" set {setilkbaslangic} to location of player send "&6Ilk Baslangic Yeri Ayarlandi" to player
Kullanım: İlk olarak Yetki için "ilkbaslangic.admin" ve "baslangic.admin" permlerini ver.
Oyuncunun Oyuna ILK girişindeki yeri ayarlamak için: /setilkbaslangic Yaz.
Oyuncunun ilk girişinden sonraki yeri ayarlamak içinse: /setbaslangic yaz
Onun dışında ilk baslangıc yerini çalısıyormu diye denemek için harita dosyandaki playerdatadan kendi ismini sil.Yoksa server seni ilk girişin olarak görmez.
Yüklemek için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
baslangic.sk dosyasını plugin/skript/script kısmına at.
Güzel olmuşta arkadaşın istediği şey giriş yaptıktan sonra TP edecek bir şey ki istediği şey aşırı zor. Bence AuthMe editlenerek doğru giriş yaptığında teleport methodu çağrılabilir yani AuthMe eklentisini düzenlemek gerek. Bunu yapan tek Türk sunucu Son Oyuncu diye biliyorum belki öyle bir şeyler ayarlayabilirim bilmiyorum.
Bunu napacağım, pek anlamadımda[DOUBLEPOST=1404151338,1404126564][/DOUBLEPOST]Saol, hallettim o verdiğin kodla. Sorun çözüldü teşekkürlerDirek Kod:
Kod:on first login: teleport player to {setilkbaslangic} on login: teleport player to {setbaslangic} command /setbaslangic: trigger: player has the permission "baslangic.admin" set {setbaslangic} to location of player send "&6Baslangic Yeri Ayarlandi" to player command /setilkbaslangic: trigger: player has the permission "ilkbaslangic.admin" set {setilkbaslangic} to location of player send "&6Ilk Baslangic Yeri Ayarlandi" to player
Kullanım: İlk olarak Yetki için "ilkbaslangic.admin" ve "baslangic.admin" permlerini ver.
Oyuncunun Oyuna ILK girişindeki yeri ayarlamak için: /setilkbaslangic Yaz.
Oyuncunun ilk girişinden sonraki yeri ayarlamak içinse: /setbaslangic yaz
Onun dışında ilk baslangıc yerini çalısıyormu diye denemek için harita dosyandaki playerdatadan kendi ismini sil.Yoksa server seni ilk girişin olarak görmez.
Yüklemek için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
baslangic.sk dosyasını plugin/skript/script kısmına at.