Yakında Sunucu Açacağım. Ne Önerirsiniz?

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir arkadaşla birlikte bir Hub sunucu açmayı düşünüyoruz. Kişi kapasitesi az olacak ama kaliteli olacağını düşünüyorum. İki arkadaş paramızı birleştirerek açacağımız için sunucunun zar zor ayakta kalması gibi bir surum söz konusu değil. Her neyse, bunları geçeyim.

Şu anda sunucuyu hazırlıyoruz. Bir Hamachi sunucuda. İşimiz bitince Hamachi'siz sunucu kiralayıp dosyaları taşıyacağız.

Size şunları sormak istiyorum: Sunucuda hangi Mini-Game'lerin olmasını istersiniz? [Şu anda Skyblock, Survival (Hunger) Games, Parkur ve Spleef var. Hammadde ve Lapis koymayı düşünmüyorum.] Ayrıca şirketleri eleye eleye iki şirketten birini seçmemiz gerekti: Nitrado veya BatıHost. (Nitrado'dan alırsak kişi kapasitesi fazla olmaz. Ama BatıHost'un da tüm MiniGame pluginlerini kaldırabileceğinden emin değilim.)

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

HeavenZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub olmanızı öneriyorum.Server açılınca admin olabilirmiyim?

V

VerectusGC

Ziyaretçi
Survival Ve Faction Olsun , Ticaret Olsun , Pazar Ve Arsa Kiralama Olsun (* Plotme Degil *).

Kısacası Hammadde Ve Lapis Olmasın Yeter :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
bazılarınız biliyodur ben minigame bir server açmak istiyordum fakat bu konuda berbatım sen açsan oynarım :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Lapissiz bir sunucu olur inşallah.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Şu anki hedefim saklambaç eklemek olsun o zaman.

Arkadaşla sıkı çalışıyoruz. Umarım iyi bir sunucu olur.

Bu arada şirket önerisinde bulunmadınız: Daha çok kişi slotu mu, daha az lag mı?
Birden fazla makine mi alacaksınız yoksa tek makineye mi hepsini kuracaksınız?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minigame olarak SkyWars, Ghostcraft ve Smash olabilir oynaması zevkli olursa gelirim :)

• Beğen
Reactions: DIO

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Dikkat. Alttaki listede bilemediğiniz minigameler olabilir. ARAŞTIRIN O ZAMAN :)
Önerdiğim minigameler:
- ColorShuffle
- Skyblock
- Saklanbaç
- Turf Wars
- Draw My Thing (Build It)
- Universe(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)
- Creative (Minigame mi la bu?)
- TempleRun
* Daha aklıma gelirse yazarım.