Faction Sunucularında PVP Aktifleştirmek

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction sunucularınızda PVP açmak isteyenlerin hiç araştırmadan direk konu açtığını gördüm. Çok basit bir ayarla bu mümkündür.
Herkesin (klanlı-klansız) savaşabilmesini istiyorsanız factions plugininden config yani ayarlarına girdiğimizde ufak bir ayarla istediğimiz gibi olacaktır.
Resimdeki gibi yapın. İyi forumlar.

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ben serverimde bunu ypıorum nitrado'dan fakat kaydedip restart atıyorum ve eski haline geliyor ne yapmalıyım acil yardım

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ben serverimde bunu ypıorum nitrado'dan fakat kaydedip restart atıyorum ve eski haline geliyor ne yapmalıyım acil yardım
Öncelikle ölmüş konuya cevap vermeniz doğru değil. Factions plugini hassas bir plugindir. Sunucuyu durdurup bu işlemleri yapınız. İşiniz bittiğinde takrar açınız.

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle ölmüş konuya cevap vermeniz doğru değil. Factions plugini hassas bir plugindir. Sunucuyu durdurup bu işlemleri yapınız. İşiniz bittiğinde takrar açınız.
Dediginizi yaptığım halde yine eski haline dönüyor sebebini bilmiyorum . Lütfen YARDIM :(

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediginizi yaptığım halde yine eski haline dönüyor sebebini bilmiyorum . Lütfen YARDIM :(
O zaman şöyle yapın. Sunucu çalışır durumdayken configten bu ayarları yapın. Sonra oyun içinden ./f reload deyin. Yani normalde sunucuyu durdurup bu ayarı yaparsanız kesin olması gerekir. Ama dediğim gibi bir ./f reload ı deneyin.