ZetoxChild ll SmallCastle V0.01

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıntı Mayrıntı boşver onları çok güzel olmus bence. Böyle bir şey nasıl sevilmedi ben anlmadım. Ben normalde sade severimde bu çok güzel gözüktü bana.
Ama bu sadece kendim için yanii başkaları için değil ^^,

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gereksizce yerleştirilmiş binlerce ayrıntı eline slabi alıp duvarlara sağ tıklamışsın zaten diğer türlü bu kalenin 2.5 saat gibi kısa sürede bitirilmesi bana pek inandırıcı gelmedi aslında schematic olduğunu düşünüyorum yapıtlarının

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seus v10.1 standart
Hayır o değil shader.[DOUBLEPOST=1404207277,1404207148][/DOUBLEPOST]
gereksizce yerleştirilmiş binlerce ayrıntı eline slabi alıp duvarlara sağ tıklamışsın zaten diğer türlü bu kalenin 2.5 saat gibi kısa sürede bitirilmesi bana pek inandırıcı gelmedi aslında schematic olduğunu düşünüyorum yapıtlarının
Sen öyle sanmaya devam et sorun yok.Burdan karışık geliyor ama orda slab sayısı okadar fazla değil merdiven, slab,normal blocklar hepsi bir bütü.Slabı dayamış değilim.Ve bilip bilmeden bana şematik oldupunu söyeyemezsin elimde yaparkenki kanıtlarımda var.Buraya koyduysam eleştiriye açığım tamam.Ama bilip bilmeden konuşma lütfen.[DOUBLEPOST=1404207366][/DOUBLEPOST]Shader packte Seus Ultra Motiun Blur Mega Editon Mega editon ayarlı hali takılma oralara hem onu fazla kaldırabileceğini düşünmüyorum bilgisayarının Ben 7gb ram verdim anca öyle kasmadı.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır o değil shader.[DOUBLEPOST=1404207277,1404207148][/DOUBLEPOST]
Sen öyle sanmaya devam et sorun yok.Burdan karışık geliyor ama orda slab sayısı okadar fazla değil merdiven, slab,normal blocklar hepsi bir bütü.Slabı dayamış değilim.Ve bilip bilmeden bana şematik oldupunu söyeyemezsin elimde yaparkenki kanıtlarımda var.Buraya koyduysam eleştiriye açığım tamam.Ama bilip bilmeden konuşma lütfen.[DOUBLEPOST=1404207366][/DOUBLEPOST]Shader packte Seus Ultra Motiun Blur Mega Editon Mega editon ayarlı hali takılma oralara hem onu fazla kaldırabileceğini düşünmüyorum bilgisayarının Ben 7gb ram verdim anca öyle kasmadı.
Dostum o da seus v10.1 ultra oluyor zaten.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok demek istediğini anladımda Ultra Motiun Blur Mega Editon benimkisin arada fark var :D

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Sana Tek Bir Cümle Sölicem Canının Sıkılması Devam Etmeli Şahaeserler Çıkarıyorsun Çünkü Sunucunuzun AÇılmasını Sabırsızlıklada Bekliyorum Bu Arada :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Tek bir kule yapıp çoğaltıyorsun her seferinde :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında bu sefer o biraz olmadı Server çökünce tek tek yapmak zorunda kaldım o biraz köydu işte anlamazsın. gerçekten...

~кiηqмєη22~

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben pek yorum yazmam ama şöyle diyim gerekli 1 adet bile detay yok ne var biliyormusun kaba basit bi kalenin etrafına kör birinin koyabilceği blocklar lütfen türkiyedeki şu saçma block koyma olayından vazgeçin güzel durmuyor ben neresi kule neresi ne bi *** anlayamadım açıkcası dikkate alırmısın bilmem ama bak kesinlikle ana hatlar üzerine ayrıntı uygula zaten sur dediğimiz olay düz duvar.

Bak mesela bu benim bi rpg server için hızlıca yaptıgım bi smallcastle dikkat edersen ne oldugu anlaşılıyor seninkinden bişi anlamamızı sağlamalısın
Server ip sini verme ihtimalin varmı :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi