AxcelaD
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
O turuncu olarak geçiyor Paintte ._.ispanyanın orda sarı var ._.
O turuncu olarak geçiyor Paintte ._.ispanyanın orda sarı var ._.
I like trains ile alakası yok. Artık FOR TRAINS oldu ayrıca adamların gruplarına girip savaş başlatıcazForuma ._. I LİKE TRAİNSSS !!! Mı Dicez Anlamadım ._.
I Like Trains ._.
Ben senin generalinim7 Kişi ülke seçecek geri kalan oyuncular ise o krallıklara katılacak
Krallık seçen kişiler (krallık ismi) krallığı özel rp diye bir grup açmak ve İfade savaşları Genel rp grubuna katılmak zorunda
Oyuncular ise (Krallık ismi) Krallığı özel rp ve İfade savaşları genel rpye katılmak zorunda Özel rpden iş genel rp den dış işlerini gerçekleştireceksiniz.
Her ülkeye başlangıçta 20 puan verilecek o puanları herhangi bir konuda kullanabilirsiniz.
Örneğin: Askerlik konusuna verilirse her puan için 7.500 asker 10 tank 8 uçak ve 5 tane tır verilecek Ekonomi konusuna verilirse 5.000 Galon su ve 150 Ton yemek verilecek tarzı
Adamların gruplarına girmeyeceğiz @Vienicome @SARI_BUCUR @Schaffer79 (grubunuzun adı) Genel-rp diye grup açın.I like trains ile alakası yok. Artık FOR TRAINS oldu ayrıca adamların gruplarına girip savaş başlatıcaz[DOUBLEPOST=1404204215,1404199916][/DOUBLEPOST]
Ben senin generalinim![]()
Tamam. Bir de grupta konu açtım onayla.Adamların gruplarına girmeyeceğiz @Vienicome @SARI_BUCUR @Schaffer79 (grubunuzun adı) Genel-rp diye grup açın.
savaş çooktan başladı.İmparatorluk benimdir
Sent from my iPad using Tapatalk
Brain errorİmparatorluk benimdir
rapor edilddi mesajları yasaktır. rapor edilmedin.Burda rapor et tuşu var acaba ne işe yarıyor.
ama "rapor edildin!" gibi mesajlarda yasak kuralları oku.Rapor etmedim zaten
bak şimdi tapatalktaysan şöyle yap:Tapatalktayım