Troll Sheep(Minecraft animation) Benim

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam üstteki yorum fazla şey değil o en azından biliyor o kadar iyisen sen yap bekliyorum üsttekini tanıyorum bu konu hakkında bilgisi var.Sen yap o zaman.
Ben de ''RedAnimations'' grubundanım ve bu işten anlıyorum. Ama görüyorum ki bir eleştiriyi bile kaldıramıyorsun...

iBRaHiMs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hiçbir Yorumu Kaldıramıyorsun. Eğer iyi , Kötü Yorumlara AÇıksan Konu Açacaksın. Ama Gördüğümüz Şey Yorumları Kaldıramıyorsun. Sana Kaldıramıyorsun Diyenlere Kötü yorum Yapacağım Diyorsun. İstediğini Yaz Biz Yorumun İçin Teşekkürler Veya Görüşlerine saygı Duyarım Der Susarız.

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hiçbir Yorumu Kaldıramıyorsun. Eğer iyi , Kötü Yorumlara AÇıksan Konu Açacaksın. Ama Gördüğümüz Şey Yorumları Kaldıramıyorsun. Sana Kaldıramıyorsun Diyenlere Kötü yorum Yapacağım Diyorsun. İstediğini Yaz Biz Yorumun İçin Teşekkürler Veya Görüşlerine saygı Duyarım Der Susarız.

Bir şey soracam.
Sana fikrini soran oldu mu ?

iBRaHiMs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İyi bende her konuya yorum yazim güzel güzel yorum kasim oh ne ala keyif.
Evet görüşlerimi Söylerken Yorum Kasmış oluyorum Ama Bu Yasak Değilki ? Birsürü Kişinin Yorumu 200 300 lerde ve onlar Görüşlerini Bildirerek Okadar yorum Saysına Ulaştırlar ? Ve Bunu Sende Yapabilrsin ^_^

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim zaten 500 e yakın yorumum silindi bir ara serverlerin olduğu yer temizlendi yorumlarımda gitti merak etme ben öyle yorum kasma peşinde değilim .