Olmaz çünkü Sen Shieldsın .s.sHer yeri sohbet bölümü sanan insanlar var. İyice sapmış konu amacından. Bu arada ilk defa duydum böyle bi sorun bende yok.
İnternetten aldığı resmi bana yolluyo yaa
Şaka yaptım.Ben İstanbul Esenler'de oturuyorum.İnternetten aldığı resmi bana yolluyo yaa
Olabilir bunu söylemene gerek yoktu.Şaka yaptım.Ben İstanbul Esenler'de oturuyorum.
BEN DE!!Şaka yaptım.Ben İstanbul Esenler'de oturuyorum.
Ciddi mi?BEN DE!!
Yemin ediyorum![DOUBLEPOST=1404328230,1404328188][/DOUBLEPOST]Abi o değil de Mineplex'de uçabiliyorum ve NoFall çalışıyorCiddi mi?
Yakalanırsan?Yemin ediyorum![DOUBLEPOST=1404328230,1404328188][/DOUBLEPOST]Abi o değil de Mineplex'de uçabiliyorum ve NoFall çalışıyorBütün hileler çalışıyor <3 <3 <3 <3
Adamın teki dedi "Hacker alert" sonra oyundan attı dedi; "Eğer hack kullandıysanızi oyuna girdiğinizde banlanacaksınız ama değilseniz oynamaya devam edebileceksiniz" dediYakalanırsan?
Bu arada skin güzelmiş..Adamın teki dedi "Hacker alert" sonra oyundan attı dedi; "Eğer hack kullandıysanızi oyuna girdiğinizde banlanacaksınız ama değilseniz oynamaya devam edebileceksiniz" dediHala da devam ediyorum
![]()
LR yi seven birini niye eklemiyeyim ^^,İlk Defa Bir Tag listdeyim T^T