Vip Kit Sorunu

ldaywalkerl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba
Açtığım sunucuda vipler için kitler hazırladım. Ama bir sorun çıktı. ElmasVIP sadece Elmaskit'e erişebilmesi gerekirken diğer vipkitlere de erişebiliyor. Yardımcı olabilir misiniz?

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atıyorum sunucuda Oyuncu / Vip / ElmesVip var. Şİmdi kit tools / kit vip / kit elmasvip olsun.

Herkes kit tools alabiliyor
Elmas Vip Vip'in bir üstüyse (oyuncudan değilde vipten geliyorsa yetkileri) tüm kitleri alabiliyor
Vip sadece kit tools / kit vip yapabiliyor.

Burda Elmas Vip'e : -essentials.kits.vip eklediğimizde (şöyle olacak mangaddp ElmasVip -essentials.kits.vip) ElmasVip vip kitini alamayacak. - ile başlayan her komut gerçekleştirilemeyen komut demektir. Sunucunda Elmas Vip ne ise (ve kit vip) onlara göre komutu düzenle.

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atıyorum sunucuda Oyuncu / Vip / ElmesVip var. Şİmdi kit tools / kit vip / kit elmasvip olsun.

Herkes kit tools alabiliyor
Elmas Vip Vip'in bir üstüyse (oyuncudan değilde vipten geliyorsa yetkileri) tüm kitleri alabiliyor
Vip sadece kit tools / kit vip yapabiliyor.

Burda Elmas Vip'e : -essentials.kits.vip eklediğimizde (şöyle olacak mangaddp ElmasVip -essentials.kits.vip) ElmasVip vip kitini alamayacak. - ile başlayan her komut gerçekleştirilemeyen komut demektir. Sunucunda Elmas Vip ne ise (ve kit vip) onlara göre komutu düzenle.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben doğrusunu biliyormuyum dedim şimdi bana trip atıyon sadece hiçbirşey anlamadım hani adam da anlamamıştır zaten
Ben yanlış anladım pardon :/

Şöyle özetleyeyim :

/mangaddp <ElmasVipGrupAdı> -essentials.kits.vip
essentials.kits.<kitadı> komutumuz eğer sunucuda /kit vip ile alıyorlarsa vipler kit'i direk üsttekini yazsın ama almıyorsalarsa / kit <kitadı> 'ndan alsın adı

İnş açıklayabildim edebiyat - dil anlatım zayıf olunca insan cümle bile kuramıyor :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
/mangaddp elmavip essentials.kit.elmasvip