Mine-İmator 1.0.0 Hatası Acil Yardım

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar daha dün açıp bişeyler yapmıştım bugün açtığımda böyle bir hata verdi

of Create Event
for object app:

Error defining an external function.
############################################################################################

Acil yardım edin lütfen...

@HeavenZ @Bestia @ZorinTR @TOİ. @RedShock @LapisDüşmanı

• Beğen
Reactions: DIO

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoyu avi. olarak kaydederken renderin sonuna kadar bitmesini bekliyor musun ?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoyu avi. olarak kaydederken renderin sonuna kadar bitmesini bekliyor musun ?
dün bişeyler yaptım sadece bir kare sonra babam beni pc başında yakaladı bende programdan hiçbişe yaydetmeden çarpıya basarak kapattım bugün denedim böyle oluyo

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Schematici kaydetmediğin için bu sorunlar oluşmuş. Mine-İmator'u sil ve bir daha yükle ve ardından programdan çıkacağın zaman
kaydetmeyi unutma. Bu arada burada Mine-İmator'ün sahibinin arkadaşının bir kanalı var ve dersler veriyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Schematici kaydetmediğin için bu sorunlar oluşmuş. Mine-İmator'u sil ve bir daha yükle ve ardından programdan çıkacağın zaman
kaydetmeyi unutma. Bu arada burada Mine-İmator'ün sahibinin arkadaşının bir kanalı var ve dersler veriyor.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
mine imatoru açtığımda 10 dk ekrana boş boş aktım daha adam koyamıyodum bozuk sandım başta sonra adam koymayı başardım :D toprağın içine sokup sokup çıkartıyodum başta sonra yavaş yavaş çözmeye başladım şimdi :D

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beni etiketleme lo.Ben Mine-Imator'den anlamıyorum.Hayatım boyunca hiç kullanmadım :D

klozzolk

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
indirdikten hemen sonra programı kurdum.Daha program 1 kez bile açılmadan bu hata geldi.Kaldırıp tekrar kurdum ama bir işe yaramadı .
yardım edebilir misiniz !!!