S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
O komut silmek değil. Yetki silmek. Arkadaş kitlerini belirtmemiş?Olmayan komutu silemezsin coder reis
Sen neye göre ekliyorsun?
O komut silmek değil. Yetki silmek. Arkadaş kitlerini belirtmemiş?Olmayan komutu silemezsin coder reis
Elmas vip oyuncuya alt rütbe olarak sahip ise onları üstten silemezsin mangdelp ile onları üstte engellemen gerekir (edebiyat zayıf komut silmek yetki silmek aynı şeyO komut silmek değil. Yetki silmek. Arkadaş kitlerini belirtmemiş?
Sen neye göre ekliyorsun?
essentials.kit* yazmazsan silersin kardeşim.Elmas vip oyuncuya alt rütbe olarak sahip ise onları üstten silemezsin mangdelp ile onları üstte engellemen gerekir (edebiyat zayıf komut silmek yetki silmek aynı şey)
silemezsin alttan alır yine kullanır gm bu komut bu grupta y ok der dene istersenessentials.kit* yazmazsan silersin kardeşim.
Tamam kardeş öyle haklısın iyi günler.silemezsin alttan alır yine kullanır gm bu komut bu grupta y ok der dene istersen
az öncede denedim (masaüstünde) kabul etmedi direk erişim yok diyoTamam kardeş öyle haklısın iyi günler.
Zaten erişim yok demesi lazım.az öncede denedim (masaüstünde) kabul etmedi direk erişim yok diyo
Anlamadım ? erişim yok dedi zaten ama sonra erişim yok demez demişsin (edebiyat dil anlatım yok bende en basit şekilde anlatıverZaten erişim yok demesi lazım.
Erişim yok?
Öyle demez ki?
Reis'im seni bekliyoruzZaten erişim yok demesi lazım.
Erişim yok?
Öyle demez ki?
?Reis'im seni bekliyoruz![]()
Konuyu açmadan önce defalarca delp şeklinde denedim. İşe yaramıyor. Tartışılacak bir konu yok yani.
Bende olmuyor şahsenBende nasıl oluyor?