No-Ip Duc programı ile ilgili minecraft server sorunu.

ForeverARC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar No-ip Duc Programı ile bir sunucu açtım anlatılan her ayarı yaptım ama kimse sunucuya giremiyor ben sunucuya sadecec 192.168.1.** IPv4 adresimden girebiliyorum ben ve diğer oyuncular örn:*********.zapto.org adresinden filan sunucuya bağlanamıyor lütfen yardım edin her türlü desteğinizi bekliyorum ... iyi günler

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
No-Ip kapandı diye biliyorm DUC'da çalışmaz
Bende çalışması çok garip o zaman?
Kapanmadı DUC programı erişilebilir Türkiye'de yasaklandı ZenMate ile sitesine erişebilirsinizama DUC'u engellemediler.

Güvenlik Duvarından javaw.exe ve craftbukkit.jarınıza full yetki verdiniz mi? Yada güvenlik duvarınızı kapatın.
Olabileceklerden sorumlu değilim duvarı kapatırsanız.

ForeverARC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende çalışması çok garip o zaman?
Kapanmadı DUC programı erişilebilir Türkiye'de yasaklandı ZenMate ile sitesine erişebilirsinizama DUC'u engellemediler.

Güvenlik Duvarından javaw.exe ve craftbukkit.jarınıza full yetki verdiniz mi? Yada güvenlik duvarınızı kapatın.
Olabileceklerden sorumlu değilim duvarı kapatırsanız.
Java'da zaten full yetki var güvenlik duvarında peki craftbukkit.jar'a nasıl vereceğim bunu ? sadece .exe türü dosyaları tanıyor

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
no ip ile açma bence pc'ni yakar çok açarsan en iyisi hosting
Arkadaşlar No-ip Duc Programı ile bir sunucu açtım anlatılan her ayarı yaptım ama kimse sunucuya giremiyor ben sunucuya sadecec 192.168.1.** IPv4 adresimden girebiliyorum ben ve diğer oyuncular örn:*********.zapto.org adresinden filan sunucuya bağlanamıyor lütfen yardım edin her türlü desteğinizi bekliyorum ... iyi günler
Aynen ya siz sunucu açmayın yoksa bilgisayarınız patlar.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ForeverARC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aynen ya siz sunucu açmayın yoksa bilgisayarınız patlar.

biraz sandığınız gibi değil , benim laptop almadan önce kullandığım bilgisayarım vardı kasa aldım ona temiz bir format çaktım sonra duc yükleyip sunucu açtım ilk başlarda sorun yoktu 2 ay sonra kimse girememeye başladı sorunum . team viewer ile halledebilirmisiniz ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
biraz sandığınız gibi değil , benim laptop almadan önce kullandığım bilgisayarım vardı kasa aldım ona temiz bir format çaktım sonra duc yükleyip sunucu açtım ilk başlarda sorun yoktu 2 ay sonra kimse girememeye başladı sorunum . team viewer ile halledebilirmisiniz ?
Telefondayım çok acilse zamanım olunca bakarım.