Not Enough Items'ın Industrial Craft 2 Experimential İle Sorunu

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Başlıktada söylediğim gibi Not Enough Items'ım Industrial Craft 2 Experimential ile sorun yaşıyor. Sorun şu şekilde oluyor. Normal oyuna giriyorum. her şey iyi güzel sonra bir makina yapayım dedim. Nasıl yapılıyor diye bakacaktım. Bi' tıkladım. Ana! Açılmıyor. Sonra bir kaç kez daha denedim. Sonuç aynı. Diğer makinlere bakayım dedim. Hiçbirinin recipe'ı görünmüyor. NEI recipe modda ve enabled durumda. Normal Minecraft eşyalarını ve diğer modların eşyalarını gösteriyor. Arkadaşlar sizce sorun neden olabilir?!. Lütfen, yardım edin! Birde şu Re-Battery denen şahsiyeti nasıl yapacağız bilen var mı? (Tin ile olmadı, Tin Plate ile gene olmadı ve Tin Casing ile yine olmadı. N'asıl olacak yahu?!. :( )[DOUBLEPOST=1404570044,1404564000][/DOUBLEPOST]@unununium @λιρεરεɴɱετεЗЗ @Minecrafter_Chromeo @GoldenArrow42

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orda options var ona bas.NEİ disabled yazcak enabled yaz düzelir :D Minecrafter_Choromeo sağolsun ondan öğrendim :D

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"NEI recipe modda ve enabled durumda." Yazmıştım yukarıda okusaydın görürdün.

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
RE Batery i yapmak için en üstün ortasına copper cable koy ortaya sırasıyla tin redstone tin koy son sıraya da tin redstone tin koy Re Batery olacak...[DOUBLEPOST=1404570538,1404570504][/DOUBLEPOST]
"NEI recipe modda ve enabled durumda." Yazmıştım yukarıda okusaydın görürdün.
Pardon görmedim

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@GoldenArrow42 İnsanlık hali görmemişsindir, sorun yok. Bu arada Re-Battery şahsiyeti öyle yapılmıyormuş onuda yeni gördüm. Üstte copper yerine insulated tin cable koyacakmışız. Yan taraftaki tinler zaten Tin Item Casing yaptım ve oldu. Yinede çok sağol! :) Industrial Craft2 V2.X Experimential'de çok şey değişmiş. Bende sabahtan beri insulated copper cable koyuyordum olmuyordu. Insulated Tin cable koydum oldu.[DOUBLEPOST=1404572954,1404572810][/DOUBLEPOST]@Glyphl

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
@GoldenArrow42 İnsanlık hali görmemişsindir, sorun yok. Bu arada Re-Battery şahsiyeti öyle yapılmıyormuş onuda yeni gördüm. Üstte copper yerine insulated tin cable koyacakmışız. Yan taraftaki tinler zaten Tin Item Casing yaptım ve oldu. Yinede çok sağol! :) Industrial Craft2 V2.X Experimential'de çok şey değişmiş. Bende sabahtan beri insulated copper cable koyuyordum olmuyordu. Insulated Tin cable koydum oldu.[DOUBLEPOST=1404572954,1404572810][/DOUBLEPOST]@Glyphl
Ha ? Modlu oynamam ben.Oynasamda hexxit girer kale dağıtırım ondada itemleri komutla alıyorum.Craftlar yada modlarla ilgili hiç bi alakam yok :p

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Daha yeni gördüm konuyu daha erken görseydim cevap verirdim.NEI'de sıkıntı olmuş olabilir

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum bn copper cable koyunca oluyor.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen IC² v2.X Experimential'de çoğu şey tamamiyle değişmiş.
Bu arada @Minecrafter_Chromeo IC² v2.X için ne gibi bir ek mod indirebilirim? Bir önerin veya tavsiyen var mı?

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu kastetmemiştim. Ek mod derken "nei_redpower2rcp" gibi bir şey kastetmiştim. Addon olarak Advanced Solar Panel ve Advanced Machines yüklü. :)