- En iyi cevaplar
- 0
Anlamadım ?Mineİmator was here!!
Anlamadım ?Mineİmator was here!!
Hayır hepsini el ile çizdim. Ayrıca galiba Mcreator demeye çalışıyorsunMineİmator kullandın demi? Onu ima ediyorum.
Anlayamazsın.
Eclipse ile kodladım. Teker teker yazdım herşeyini. Ayrıca mesajı editledimÇizimleri demiyoum. Zaten çizimleri mineimatorla çizemiyorsun. Modu kodlamadın Mineİmator'la yaptın diyorum.
Evet. Kodlar şu an bende bulunmakta. Hatta AlichosTR de de kodlar bulunuyor ...Gerçekten sen mi yaptın ?
Sadece gösterebilirim. Kodlarını veremem...[DOUBLEPOST=1404588530,1404588497][/DOUBLEPOST]Skype a gel...Kaynak kodlarını verir misin?
Başka sitede görmüştüm de ondan sordum. Kusura bakmaEvet. Kodlar şu an bende bulunmakta. Hatta AlichosTR de de kodlar bulunuyor ...
Elimde kaynak kodları mevcut. Ayrıca tamamını kendim kodladığıma dair şahidim de var.Başka sitede görmüştüm de ondan sordum. Kusura bakma![]()
Tamam tamam sadece bir anlık düşünceydiElimde kaynak kodları mevcut. Ayrıca tamamını kendim kodladığıma dair şahidim de var.
hangi oyununki ? 1 2 second son mıAbi süpersin ya!!Birde InFamous mod yapar mısın?
Hepsihangi oyununki ? 1 2 second son mı
hangi oyununki ? 1 2 second son mı
Neyden bahsediyorsunuz ?
Neyden bahsediyorsunuz ?
İngilizce = 91 (100 değil o yüzden türkçe verLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.