Bunu yapacak kadar java bilgim yok. Eğer alichosTr ye söylerseniz belki yapar . ama onun da çok işi var magical wands ile uğraşıyor.al videoyu izlemedim ama anlatıyor heralde![]()
mod derken şunu kastedmiş güçleri ve karakter itemlerini yeter[DOUBLEPOST=1404592729,1404592645][/DOUBLEPOST]Bunu yapacak kadar java bilgim yok. Eğer alichosTr ye söylerseniz belki yapar . ama onun da çok işi var magical wands ile uğraşıyor.
onun 2 tane daha modu var bundan başka sanırım belki daha fazlaGerçekten sen mi yaptın ?
Işte onlar da büyük java bilgisi gerektiriyor. Normal mod yapım anlatımlarından böyle bir şey öğrenemezsiniz. Zaten şuanda ben de java öğreniyorum belki başka bir zamanmod derken şunu kastedmiş güçleri ve karakter itemlerini yeter
Ayrıca biraz fazla güvensizsiniz gibi gözüküyor açıkçası niyetlenen insanların hevesini kırabilirsiniz.Nedense Türkler yaptıysa bir şey olamaz algısı var ben de bu forumdaki bazı insanların bunu kırabileceğini inanıyorum.Umarım benimki de boş bir heves değildir.Bu arada arkadaşın dediği gibi infamous gibi bir mod yapabilirim tabii.Tek sorun renderlar diyebilirim(KadirBerk sen anlarsınKodlama da yardım eden benim ve herşeyinde el emeği var hakkını yemenizi istemem.
Mikrafonumu alabilirsem modlarını tanıtmak için video çekmek isterimIşte onlar da büyük java bilgisi gerektiriyor. Normal mod yapım anlatımlarından böyle bir şey öğrenemezsiniz. Zaten şuanda ben de java öğreniyorum belki başka bir zaman[DOUBLEPOST=1404592791,1404592738][/DOUBLEPOST]Ayrıca 2 adet modum var şuanda. abartmaya hiç gerek yok yani
![]()
Belki başka bir zaman şuanlık benim için sadece furkan varMikrafonumu alabilirsem modlarını tanıtmak için video çekmek isterim
Evet çok iyi anlıyorum seniAyrıca biraz fazla güvensizsiniz gibi gözüküyor açıkçası niyetlenen insanların hevesini kırabilirsiniz.Nedense Türkler yaptıysa bir şey olamaz algısı var ben de bu forumdaki bazı insanların bunu kırabileceğini inanıyorum.Umarım benimki de boş bir heves değildir.Bu arada arkadaşın dediği gibi infamous gibi bir mod yapabilirim tabii.Tek sorun renderlar diyebilirim(KadirBerk sen anlarsın)
MC için sadece animasyon desteği var blender da.Kodlama da iskelet falan oluşturulabilecek bir ortam değil anlayacağın.Bir de ben biraz kendimi geliştireyim diye bu aralar el ile renderlamaya çalıştığım için çok hata yapıyorum texturelar birbirinin içine falan geçiyor.Thaumcrafttaki büyü emme efektleri tarzı bir şey yapamam şuanlık bilgimle.Zaten thaumcraft'i diğer modlardan ayıran kısmı da bu.Belki başka bir zaman şuanlık benim için sadece furkan var
Evet çok iyi anlıyorum seniAcaba o renderlar blender ile yapılabilir mi ?
Bunu plugin yapabilirsen süper olur lapisli sw lerde düşünsene lapis kazıp kazıp kazma yapıyo adamHiç indiren yok mu ?
Pluginlere texture eklenemiyor malesefBunu plugin yapabilirsen süper olur lapisli sw lerde düşünsene lapis kazıp kazıp kazma yapıyo adam
{••°±°••}
1.7.2indiriyorum[DOUBLEPOST=1404597673,1404597509][/DOUBLEPOST]sürüm ?
Lapis değerlerini yanlış yazmışımmod hakkındaki düşüncelerim : emerald itemler beklediğimden daha düşük güçte. diadan daha nadir bulunan bir maden kendisi .
lapis aletler emeralddan daha güçlü. buda saçma.
unattaible ise odunu creative deki gibi kırıyor ama mod harika bunlar kafaya takılacak şeyler değil . sadece lapisin abartılması saçma