Neden İsim değiştiremiyorum (6 ay geçmediğinden değil konuya bakın hele)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sayın Adminler
Dear Admins
ben nickimi değiştirmek istiyorum fakat süreden değil 6 ay çoktan geçti herneyse hata verdi izin verilmeyen kelimeler bulunmaktadır dedi süre limitinden falan bahsetmedi.
yeni nickimi şu yapmaya çalışıyorum:98IamLegend98

Sorun nedir? UNİCODELİ bişe yokki izin verilmeyen olsun? Ve bu nickte ben efsaneyim diyerek kimseyi küçük düşürmüyorum herkes eşit.

edit:eğer nickimi değiştiremezsem depresyona girecem :( herkes beni SARIBUCUR diye bilecek :( oysaki SARIBUCUR benim ekip mi yapımcı me ne işte o şeyimin ismi o:(

helpedit: @aradabir007 @Hsbas @AAlp_ @Astrawar3 @Ercan

not: ismimin her an 98IamLegend98 olmasından razıyım bende problem varsa siz yapın 6 ay geçmemişse bırakın.

Son düzenleme:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
98Ia mLegend98

bence buna takılıyor. Çünkü yazdığımda şöyle oluyor:
98IamLegend98

Umarım ban yemem :(
hayır mesela "ama" diyorsun ya başındaki kötü kelime. sansürlemiyor sorun başka birşeyden kaynaklanıyor ama.
+ben bunu profil mesajına yazdım. 98IamLegend98 die

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hayır mesela ama diyorsun ya başındaki kötü kelime. sansürlemiyor sorun başka birşeyden kaynaklanıyor ama.
Fakat o kelimenin etrafında büyük harfler olduğu için o kelimeyi ayrı algılıyor. İstersen şöyle bir test yapalım.
98IamLegend98
o kelimeyi kalın yaparsan onu vurgulamış sayılıyor ve durum şu oluyor:
98IamLegend98

98I'mLegend98 yapmanı öneririm.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Fakat o kelimenin etrafında büyük harfler olduğu için o kelimeyi ayrı algılıyor. İstersen şöyle bir test yapalım.
98IamLegend98
o kelimeyi kalın yaparsan onu vurgulamış sayılıyor ve durum şu oluyor:
98I**Legend98

98I'mLegend98 yapmanı öneririm.
özel karakterlere engel var ve ben eşsizim :D tek bir kelime bile orjinalliği bozar ve o kalın değilki.
nese admin çağır

Bu arada sorunu çözmeye bakalım.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kalın değil tabii ki, örnek olarak verdim. Yanındaki harfler büyük olunca o kelime vurgulanıyor. Olay bu.
kullanıcı adı değiştiren şey Kodlanmış bir makine. Yetkilerden istersem onların kalbi. Duyguları hisleri var. Çünkü onlarda bir insan. Makine ne anlasınki küfür olup olmadığından? Yetkililer ne demek istediğimi anlar. Makine anlamaz.
sence istiyimmi :D

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kullanıcı adı değiştiren şey Kodlanmış bir makine. Yetkilerden istersem onların kalbi. Duyguları hisleri var. Çünkü onlarda bir insan. Makine ne anlasınki küfür olup olmadığından? Yetkililer ne demek istediğimi anlar. Makine anlamaz.
sence istiyimmi :D
İste, ayarlarlar onu fakat kullanıcı adını değiştirmede filtre olabilir. Bu tarz şeyler çok yaygın artık. Adminlerle konuşursan ayarlayacaklardır.