Authme Siteden Kayıt Olma Giriş ve Şifre Değiştirme Hazır Script.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tum index.php yi ftpye atiyorum config.phl ve guvenlik.phpyide atiyorum fakat uyarlamak istedigim temada bozukluk oluyor yardimci olabilme sansiniz varmi ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Tum index.php yi ftpye atiyorum config.phl ve guvenlik.phpyide atiyorum fakat uyarlamak istedigim temada bozukluk oluyor yardimci olabilme sansiniz varmi ?
Şu an telefondayım. Bu sistemi anlamanız için biraz araştırma yapmanızı öneririm. En azından sadece bir günümüzü buna ayırın sistemi anlayacağınızı garanti edebilirim.

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
D

Doğru bir şekilde bağladım ama almadı. Bağlantı tamam. Oluşmadı elle oluşturdum ama lastlogin null olamaz hatası alıyorum.
Dediğim gibi php my adminden tablo ayarlarını değiştirebilirsiniz böylece lastlogin null olabilir yani boş kabul ettirebilirsiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet tablonun yapısına girerek Lastlogin in ayarlarında bulunan Null u işaretleyin

Xperia Z cihazımdan gönderildi.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hemen 3 sağındaki boş checkbox'u işaretleyin.
Şimdi o sorun düzeldi dediğiniz şekilde.
Fakat başarıyla kayıt olundu diyor giriş yapamıyorum şifre yanlış diyor.
Konsolda Unknown database backend; defaulting to file database hatasını alıyorum. Authme klasörünü silip yeniden oluşturmama rağmen.[DOUBLEPOST=1404682295,1404681736][/DOUBLEPOST]Bir de ben tabloyu yanlış oluşturuyorum galiba. Bana .sql'sini atabilir misiniz ayarlı bir şekilde? Özelliklerini ayarlayamıyorum galiba.