Anti hile

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadqslar ncp ve anticheat kullandim ikisininde yararini gormedim vsrmi bi oneriniz adamlar fly kullanabiliyorlar

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bu @bugrakagan2003 ün skript yazısı ak bunu not defterine yapıştır sonunu mesela antihile.sk olarak yaz çalışır ama serverinde skript olması gerek araştır biraz
Kod:
on join:
    set {hack.%player%} to 1
    send "<red>Lutfen hile kullanmadiginizi kanitlayin. Chate .123 yazin." to player
on chat:
    if {hack.%player%} is 1:
        cancel event
    if chat message contains ".123":
        set {hack.%player%} to 0
        {spawn} is not set
        set {spawn} to kordinat #kordinat yerine spawnınızın kordinatını girin
        teleport the player to {spawn}
        send "<green>Tamamdır!" to player
every 10 seconds:
    player's gamemode is survival
    player is flying
    kick player because "<red>Burada Hileye Yer Yok"

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
NoCheatPlus ile çok sayıda hile engellenebiliyor.

Arkadaşa sözüm:
AntiCheat ve NoCheatPlus birbirleri çakışır. Düzgün çalışamazlar. Hangisiyle devam edeyim dersen NoCheatPlus.
Hile engellenmiyor, hile modu engelleniyor. Yani hilenin içinde bulunan özellikler. NoCheatPlus'un engellediği modlar:

Step
Fly
Regen
ForceField
Glide
HighJump
Jesus
NoFall
Phaze
FastBreak
FastPlace

Bu kadar, zaten bunlar hiçbir sunuccuda kullanılmayan modlar. Kısacası, "engellenemez".

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hile engellenmiyor, hile modu engelleniyor. Yani hilenin içinde bulunan özellikler. NoCheatPlus'un engellediği modlar:

Step
Fly
Regen
ForceField
Glide
HighJump
Jesus
NoFall
Phaze
FastBreak
FastPlace

Bu kadar, zaten bunlar hiçbir sunuccuda kullanılmayan modlar. Kısacası, "engellenemez".
Ben tamamı demedim. Çok sayıda dedim. İyi oku.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
-,- Ciddi misin? Lütfen azıcık beyninizi kullanın. Hile dediğimiz şey aslında hacked clienttir. Şimdi o "NoCheatPlus ile çok sayıda hile engellenebiliyor" sözün aslında" NoCheatPlus ile çok sayıda hacked client engellenebiliyor" anlamında understand?[DOUBLEPOST=1404715576,1404715516][/DOUBLEPOST]Neyse tartışma çıkacak uzatmayalım. Ben Metin2 kasar baaaay .3

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
-,- Ciddi misin? Lütfen azıcık beyninizi kullanın. Hile dediğimiz şey aslında hacked clienttir. Şimdi o "NoCheatPlus ile çok sayıda hile engellenebiliyor" sözün aslında" NoCheatPlus ile çok sayıda hacked client engellenebiliyor" anlamında understand?[DOUBLEPOST=1404715576,1404715516][/DOUBLEPOST]Neyse tartışma çıkacak uzatmayalım.
Bak süperzeka(!). Çoğu hile yazdım. Tüm hileleri yazmadım. Understand?
Azıcık beynin olsa anlardın.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
bu @bugrakagan2003 ün skript yazısı ak bunu not defterine yapıştır sonunu mesela antihile.sk olarak yaz çalışır ama serverinde skript olması gerek araştır biraz
Kod:
on join:
    set {hack.%player%} to 1
    send "<red>Lutfen hile kullanmadiginizi kanitlayin. Chate .123 yazin." to player
on chat:
    if {hack.%player%} is 1:
        cancel event
    if chat message contains ".123":
        set {hack.%player%} to 0
        {spawn} is not set
        set {spawn} to kordinat #kordinat yerine spawnınızın kordinatını girin
        teleport the player to {spawn}
        send "<green>Tamamdır!" to player
every 10 seconds:
    player's gamemode is survival
    player is flying
    kick player because "<red>Burada Hileye Yer Yok"
Bu kodlar bir işe yaramaz kurusa bakmayı. NCP veya başka bir Anti Cheat plugini kurulu değilse, sadece bu skript varsa serverda hileciler kol gezer. Hile nokta karakterini cliente mesaj gönderilmiş olarak algıladığı için oyuna girişte .123 yazılması istenmiş bu skriptte; oyuncu giriş yapıp kodu girdikten sonra hileyi açabilir. Bu olmasa bile sohbet edememesinden başka bir şey de yok.