actomendos
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadqslar ncp ve anticheat kullandim ikisininde yararini gormedim vsrmi bi oneriniz adamlar fly kullanabiliyorlar
on join:
set {hack.%player%} to 1
send "<red>Lutfen hile kullanmadiginizi kanitlayin. Chate .123 yazin." to player
on chat:
if {hack.%player%} is 1:
cancel event
if chat message contains ".123":
set {hack.%player%} to 0
{spawn} is not set
set {spawn} to kordinat #kordinat yerine spawnınızın kordinatını girin
teleport the player to {spawn}
send "<green>Tamamdır!" to player
every 10 seconds:
player's gamemode is survival
player is flying
kick player because "<red>Burada Hileye Yer Yok"
NoCheatPlus ile çok sayıda hile engellenebiliyor."Engellenemez"
Hile engellenmiyor, hile modu engelleniyor. Yani hilenin içinde bulunan özellikler. NoCheatPlus'un engellediği modlar:NoCheatPlus ile çok sayıda hile engellenebiliyor.
Arkadaşa sözüm:
AntiCheat ve NoCheatPlus birbirleri çakışır. Düzgün çalışamazlar. Hangisiyle devam edeyim dersen NoCheatPlus.
Ben tamamı demedim. Çok sayıda dedim. İyi oku.Hile engellenmiyor, hile modu engelleniyor. Yani hilenin içinde bulunan özellikler. NoCheatPlus'un engellediği modlar:
Step
Fly
Regen
ForceField
Glide
HighJump
Jesus
NoFall
Phaze
FastBreak
FastPlace
Bu kadar, zaten bunlar hiçbir sunuccuda kullanılmayan modlar. Kısacası, "engellenemez".
İyi okudum ve ona göre yazdım zaten. Hile değil hilenin özellikleri engelleniyor dedim.Ben tamamı demedim. Çok sayıda dedim. İyi oku.
Hilenin özellikleri işte?[DOUBLEPOST=1404715345,1404715308][/DOUBLEPOST]Ne farkı varİyi okudum ve ona göre yazdım zaten. Hile değil hilenin özellikleri engelleniyor dedim.
Sen hile yazdın -,-Hilenin özellikleri işte?[DOUBLEPOST=1404715345,1404715308][/DOUBLEPOST]Ne farkı var
İnsan sanıcak tamamen engelleniyorHilenin özellikleri işte?[DOUBLEPOST=1404715345,1404715308][/DOUBLEPOST]Ne farkı var
Sen hile yazdın -,-
İnsan sanıcak tamamen engelleniyor![]()
NoCheatPlus ile çok sayıda hile engellenebiliyor.
Arkadaşa sözüm:
AntiCheat ve NoCheatPlus birbirleri çakışır. Düzgün çalışamazlar. Hangisiyle devam edeyim dersen NoCheatPlus.
Bak süperzeka(!). Çoğu hile yazdım. Tüm hileleri yazmadım. Understand?-,- Ciddi misin? Lütfen azıcık beyninizi kullanın. Hile dediğimiz şey aslında hacked clienttir. Şimdi o "NoCheatPlus ile çok sayıda hile engellenebiliyor" sözün aslında" NoCheatPlus ile çok sayıda hacked client engellenebiliyor" anlamında understand?[DOUBLEPOST=1404715576,1404715516][/DOUBLEPOST]Neyse tartışma çıkacak uzatmayalım.
Bu kodlar bir işe yaramaz kurusa bakmayı. NCP veya başka bir Anti Cheat plugini kurulu değilse, sadece bu skript varsa serverda hileciler kol gezer. Hile nokta karakterini cliente mesaj gönderilmiş olarak algıladığı için oyuna girişte .123 yazılması istenmiş bu skriptte; oyuncu giriş yapıp kodu girdikten sonra hileyi açabilir. Bu olmasa bile sohbet edememesinden başka bir şey de yok.bu @bugrakagan2003 ün skript yazısı ak bunu not defterine yapıştır sonunu mesela antihile.sk olarak yaz çalışır ama serverinde skript olması gerek araştır biraz
Kod:on join: set {hack.%player%} to 1 send "<red>Lutfen hile kullanmadiginizi kanitlayin. Chate .123 yazin." to player on chat: if {hack.%player%} is 1: cancel event if chat message contains ".123": set {hack.%player%} to 0 {spawn} is not set set {spawn} to kordinat #kordinat yerine spawnınızın kordinatını girin teleport the player to {spawn} send "<green>Tamamdır!" to player every 10 seconds: player's gamemode is survival player is flying kick player because "<red>Burada Hileye Yer Yok"
Tartışma çıkmasın diye bir şey demeyeceğim kendimi haklı görüyorsam sorun yok hadi baay ben Metin2 kasar .3Bak süperzeka(!). Çoğu hile yazdım. Tüm hileleri yazmadım. Understand?
Azıcık beynin olsa anlardın.
Johnny Bravo avatarını bir an n*h çeken biri sandımTartışma çıkmasın diye bir şey demeyeceğim kendimi haklı görüyorsam sorun yok hadi baay ben Metin2 kasar .3