İlk Skriptime Göre Nasıl Olmuş?

Skripti beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun yerinin burası olduğuna emin değilim ancak ilk skriptimi yazdım.Çok hoşuma gitti :D Serverımızda "/sa" komudunu girdiğimizde bize karşılık olarak şöyle bir mesaj gelir :"Aleykum Selam Kardaş" Skriptin indirme linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skript:

command /sa:
trigger:
send "Aleykum Selam Kardas!" to player

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bakın çok uzun ve zor şeyler yazmanız gerekmiyor aslında. İşe yarar, kolay ve kısa skriptler yazarak da çok faydalı olursunuz, ama bu türden gördüğüm üçüncü skript'e de aynı şeyi söyleyeceğim; gereksiz. Arkadaşlar servera boşu boşuna bir komut girmiş oluyorsunuz, kimse servera girip /sa yazmaz ki. Bu tür şeyler yerine bize ne lazım diye düşünün, ona göre yazın bir şeyler.

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama ilk kez yaptım ve kendimi deneme amaçlıydı.Yani kullanışlı olmasını fazla istemedim doğrusu.Tabi daha kullanışlı ve mantıklı skriptler yazmaya çalışacağım :(

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ama ilk kez yaptım ve kendimi deneme amaçlıydı.Yani kullanışlı olmasını fazla istemedim doğrusu.Tabi daha kullanışlı ve mantıklı skriptler yazmaya çalışacağım :(
Mesela, oyuncunun envanterinde meşale varsa, ve herhangi bir bloğa sağ tıklarsa otomatikman o meşaleyi yerleştirmesini sağlayan bir skript yazabilir misin? Benim aklımda o var. İstersen yapabilirsin.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten çoğu kodlama öğrenmek isteyenin ilk yaptığı işlerden bir tanesi "Hello World" yazdırmaktır.Ondan farkı olmamış ki yani ilk skriptim diye ilk öğrendiğin şeyi koymuşsun.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Çok Basit Kaçmış 1 Cümlelik Bir Skript Bunu Koyacağına Daha Yenilikci Birşeyler Denemelisin Sa Deyince Zaten Oyuncuların Yarısı As Diyor ne Gerek Var :)

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En basidinden oto mesaj script'i yapabilirsin (bildiğim kadarıyla belirli aralıkla çalışan script'ler var)
L620 kullanıyor...