Minecraft arsalarda set komudu kullanamama

Coolboy41

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arsalarda set komudu vb. geçersiz kullanamıyorum bir tane kod vardı onu yazıınca arsada kullanabiliyodum ama kodu unuttum kodu bilen veya çözümünü bilen söyleyebilirmi[DOUBLEPOST=1404719475,1404672386][/DOUBLEPOST]Bilen yokmu

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Hangi Arsada O Komutları Kullanacaksan O Arsada Ekli Olman Gerek. Arsaya Uçarak Girersen Olmaz. Yürüyerek Gircen Arsanın İçine.
Ben Böyle Yapınca Oluyodu.

Coolboy41

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverimiz var istersen sorunu biraz açayım arsaları kurduk beceremedik de diyebilirim konsoldan arsa ayarlarını yapınca hataveriyor arsalar siliniyor. Serveri baştan kurmadıgım sürecede arsalar oluşturulmuyor yani permler ayarlar filan yapılı değil arsaların kenarları kapalı olmasına rağmen blok da yok birde op olmadıgın sürece arsada bir şey kırılmıyor. Gelelim sorunumuza kendi arsamda set walls vb. komutlar geçersiz sorun budur yani baltayla bir şey yapamıyorum

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
/gmask[DOUBLEPOST=1404721532,1404721500][/DOUBLEPOST]
Hangi Arsada O Komutları Kullanacaksan O Arsada Ekli Olman Gerek. Arsaya Uçarak Girersen Olmaz. Yürüyerek Gircen Arsanın İçine.
Ben Böyle Yapınca Oluyodu.
Nasıl girdiği fark etmez /gmask ile. WorlEdit yetkisi varsa arsada ekli olmasına gerek yok.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Konu kilitlenebilir ve arşive taşınabilir.