Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arsalarda set komudu vb. geçersiz kullanamıyorum bir tane kod vardı onu yazıınca arsada kullanabiliyodum ama kodu unuttum kodu bilen veya çözümünü bilen söyleyebilirmi[DOUBLEPOST=1404719475,1404672386][/DOUBLEPOST]Bilen yokmu
Hangi Arsada O Komutları Kullanacaksan O Arsada Ekli Olman Gerek. Arsaya Uçarak Girersen Olmaz. Yürüyerek Gircen Arsanın İçine.
Ben Böyle Yapınca Oluyodu.
Serverimiz var istersen sorunu biraz açayım arsaları kurduk beceremedik de diyebilirim konsoldan arsa ayarlarını yapınca hataveriyor arsalar siliniyor. Serveri baştan kurmadıgım sürecede arsalar oluşturulmuyor yani permler ayarlar filan yapılı değil arsaların kenarları kapalı olmasına rağmen blok da yok birde op olmadıgın sürece arsada bir şey kırılmıyor. Gelelim sorunumuza kendi arsamda set walls vb. komutlar geçersiz sorun budur yani baltayla bir şey yapamıyorum
Hangi Arsada O Komutları Kullanacaksan O Arsada Ekli Olman Gerek. Arsaya Uçarak Girersen Olmaz. Yürüyerek Gircen Arsanın İçine.
Ben Böyle Yapınca Oluyodu.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.