MoonLight Build Team - Faction Spawn - (Spoiler)

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eleştiri belki güzel bir şey değildir ama gereklidir; Ağrı ile aynı işi görür, zira ağrı da vücutta bir arıza olduğunu haber verir.
Yazdıgınız Sey Cok Dogru Fakat Burdakiler Yorumdan Cok Konuyu Kaydırıyolar Ltfen Daha Cok Konuyu Kaydırmayalım Ö.K Falan Açalım !

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikir birliliği? Takımımız tamamiyle fikirden oluşur. Fikir olmadan, birbirimize danışmadan hiçbir şey yapmayız. Birimiz fikir bulur, diğerlerine söyler, kabul ederlerse, yapımına geçeriz. Edilmezse, o fikri geliştirmeye çalışırız. Kendimi takımda da lider vb... şey olarak görmüyorum. Takımımızın bir lideri yoktur. Bunu da söyleyeyim.
Bak şimdi yapı yaparken fikir birliğinizin olması umurumda değil. Fikir farklılıklardan meydana gelir. Sizde fikir var ama ''düşünce'' yok. Hep siz mi diyeceksiniz ronin egolu ronin böyle ronin şöyle diye. Biz saygı sınırını aşmadık siz o sınıra dahi gelemediniz. Demek istediğim bu. Bu olay Fatih Terimin ülkesine birçok avrupa kupası getirmesi sonucu insanların ona ''egolu'' demesine benziyor. Hiç kimse sizin izniniz olmada sizi küçük hissettiremez. (E. Roosevelt) bu söz sanırım yeterli size.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sloganımız olduğu için kaldıramayız.

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pekala o zaman bizim de mesajlarımızda herhangi bir saygısızlık bulunmadığı için sadece eleştiri yaptığımız için kaldırılmasını istemiyoruz. 1 taraflı bakmasın kimse olaya. Forumu bize karşı cephe mi aldırtacaksınız? Sloganlarına bak. Siz bizimle yarışmaya devam edin, biz kendimizle yarışıyoruz sıkıntı yok.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekala o zaman bizim de mesajlarımızda herhangi bir saygısızlık bulunmadığı için sadece eleştiri yaptığımız için kaldırılmasını istemiyoruz. 1 taraflı bakmasın kimse olaya. Forumu bize karşı cephe mi aldırtacaksınız? Sloganlarına bak. Siz bizimle yarışmaya devam edin, biz kendimizle yarışıyoruz sıkıntı yok.
Biz sizinle yarışmıyoruz. Bazı yorumlarda kendini çok ustün görüyorsunuz.

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz sizinle yarışmıyoruz. Bazı yorumlarda kendini çok ustün görüyorsunuz.

Hangi yorumlar gösterir misin o ''bazı yorumlar''. Deli oluyorum artık. Beni bile bu hale getirdiniz. Helal olsun ilgi alanınız bu yönde sanırım aldığınız uyarılara bakılınca. Hatta isminizi de build team değil Anti Ronin BT diye değiştirin

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Kendimizi haklı buluyorsak, sorun yok. Ne zaman birisiyle tartışmaya girsem, onu hiç takmam, açarım arkadan nightcore'yi, dinlerim. Kaç kişiyle kavgaya girdim, kazandım (burada değil). Hep de ben haklı çıktım. Burada ya siz haklısınız, ya biz haklıyız. Belli değil. Kendimizi haklı olarak görüyoruz. Siz de kendinizi. O zaman tartışmayı burada sonlandıralım ne dersiniz? Burası sadece bir oyun forumu. Tartışma forumu değil. Her forumda tartışma olur, fakat o tartışmalar sürekli devam ederse çok kötü olaylar olur. Biliyorsunuz, burası Türkiye. Metin2 hesabı çalınan çocuk bile bi' başkasını bıçaklayabiliyor. Bitirelim ha ne dersiniz?