( Ramazan Ayına Özel ) byMasterTurk - Crafted | Survival Plugin Paketi - 11 Ayın Sultanı | 1.7.2 |

bySancakTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
"Güzel" diyip geçmeyin, kullanın hataları söyleyin.
"Güzel" diyip geçmek, mesaj kasma çabasına girer. "seni yücelten ayakkabı topuğun değil namusun olsun" demişler
Kullanacağım Sunucum Yakında Açılıyor Hem Faction , Hem Survival Açıçam Uğrasıyoruz Survival'da Bu Plugin Paketi Kullanacağız.Ve Hata Olursa Söylerim Merak Etmenize Gerek Yok.Biz Burada Mesaj Kasmıyoruz Eğer İstemiyosan Yorumu Geri Çekim Güzel Bile Yazmim.bir şey Diyoruz Burnumuzdan Getirmeniz'e Gerek Yok.

Birşeyi Bilmeden Konuşma Demişler !

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullanacağım Sunucum Yakında Açılıyor Hem Faction , Hem Survival Açıçam Uğrasıyoruz Survival'da Bu Plugin Paketi Kullanacağız.Ve Hata Olursa Söylerim Merak Etmenize Gerek Yok.Biz Burada Mesaj Kasmıyoruz Eğer İstemiyosan Yorumu Geri Çekim Güzel Bile Yazmim.bir şey Diyoruz Burnumuzdan Getirmeniz'e Gerek Yok.

Birşeyi Bilmeden Konuşma Demişler !
Bilip konuşsamda sana yararı dokunurmu bilmem

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Güzel" diyip geçmeyin, kullanın hataları söyleyin.
"Güzel" diyip geçmek, mesaj kasma çabasına girer. "seni yücelten ayakkabı topuğun değil namusun olsun" demişler
[DOUBLEPOST=1404775316,1404775187][/DOUBLEPOST]
Her şey yapımcının dikkatıne bağlıdır, eğer ünü olan bir kişi olmak istiyorsa tamamen açık-hatalı bir paket olacaktır.
tabii ki dikkat çok önemlidir ama açiksiz paket yoktur açik yok dersin 1 ay sonra adam açik bulur. en iyi açik bulanlar oyunculardir.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 sayfa yorum gelsin sonra @Crafted ile yapacağımız paketi incelersin, açık varmı diye :)
Ne yazikki o kadar detayli inceleyecek vaktim yok ama açik bulunmasi 1 dakkada surebilir 1 yilda. demek istediğim açiklarin herzaman heryerde var olduğudur sadece bulun mayi beklerler.. e ' o zaman açik yoksa niye eklentiler, yazilimlar hiçbir özellik gelmeden guncelleniyor ? Neden ? Yeni surumler çikiyor ? Çunki açiklari kapatmak için ben bu duşuncelere dayanarak söyluyorum ha hala hakli olduğunu israr ediyorsan o senin duşuncen bişiy diyemem benim duşncem bu hadi iyi akşamlar.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yazikki o kadar detayli inceleyecek vaktim yok ama açik bulunmasi 1 dakkada surebilir 1 yilda. demek istediğim açiklarin herzaman heryerde var olduğudur sadece bulun mayi beklerler.. e ' o zaman açik yoksa niye eklentiler, yazilimlar hiçbir özellik gelmeden guncelleniyor ? Neden ? Yeni surumler çikiyor ? Çunki açiklari kapatmak için ben bu duşuncelere dayanarak söyluyorum ha hala hakli olduğunu israr ediyorsan o senin duşuncen bişiy diyemem benim duşncem bu hadi iyi akşamlar.
Haklı ve Haksız tarafmı var, haklı olayım

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm mesaji alintinin içine yazmişsiniz :) hakli haksiz derken benim dediğimi kabul etmemek anlaminda kullandim gece saati yorgunluktan dolayi yanliş demiş olabilirim kusura bakma.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm mesaji alintinin içine yazmişsiniz :) hakli haksiz derken benim dediğimi kabul etmemek anlaminda kullandim gece saati yorgunluktan dolayi yanliş demiş olabilirim kusura bakma.
Aynen :) Bende gece saati uykusuzluktan mesaji alıntının içine yazmıştım :)[DOUBLEPOST=1404845396,1404845338][/DOUBLEPOST]
Lan ben bu mesajlarda neden bildirim almadım :D
ŞirinBaba seni büyülemiş :)
"Bi bitmediniz" dersen, kafayı sana bi çakarım...