KaanU1938
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
türkçe konuşuyorum yavrum sen bilmiyosan nasıl türkçe yazıyosun ?Herominex sen nece konusuyo bisey anlamiyorum![]()
türkçe konuşuyorum yavrum sen bilmiyosan nasıl türkçe yazıyosun ?Herominex sen nece konusuyo bisey anlamiyorum![]()
Boşveeer, uğraşma.onini istememelerinin nedeni ronin kolay beğenmez bir yapıya sahiptir kötü diyecekler kaldıramayacaklar
Bu Türkçe Deyilde Daha çok Kürtçeye Benziyo !
''Deyilde'' ''Benziyo''onini istememelerinin nedeni ronin kolay beğenmez bir yapıya sahiptir kötü diyecekler kaldıramayacaklar
Niye ırkları dilleri küçümsüyorsun ? Saygısızlık yapma !onini istememelerinin nedeni ronin kolay beğenmez bir yapıya sahiptir kötü diyecekler kaldıramayacaklar
Burda sadece Türkçe'ye benzemediğini anlatmaya çalışmış. Küçümsemekle ne alakası var ?Niye ırkları dilleri küçümsüyorsun ? Saygısızlık yapma !
Irkları Kucumseme Yoktur Türkçeye Benzemediğini Belirttik ![DOUBLEPOST=1404758685,1404758493][/DOUBLEPOST]Neden Kürtçeye Benziyo Diye Yazdıysanız İse CevabımızNiye ırkları dilleri küçümsüyorsun ? Saygısızlık yapma !
Benzemiyor mu ? İngilizce yazayım mı belki anlarsın !?Burda sadece Türkçe'ye benzemediğini anlatmaya çalışmış. Küçümsemekle ne alakası var ?
iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önce Türkçe yazım kurallarını öğren sonra İngilizce'ye geçersin.Benzemiyor mu ? İngilizce yazayım mı belki anlarsın !?