[KONU KİLİT]

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayar aldım mikrofonda cızırtı var fazla bi bütçem de yok olsa 400 liraya ses kartlarını alırım ama 100 lira falan max.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu iki ses kartından herhangi birisi cızırtıyı engeller mi? Yardımlarınızı bekliyorum

Hallelujah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarı yeni aldım diyorsun çok büyük ihtimalle yoktur sorun ses kartında. İlla alacağım diyorsan ikisinden birisini de alabilirsin. Ses kartı için 300-400 lira ödemeyi pek doğru bulmuyorum zaten. Kendi topladığım bilgisayarda ses kartım faremden daha ucuz. İşimi çok rahat görüyor.
Not: Farem 164 TL

ahmetcky

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayardan çıkan ses mi cızırtılı yoksa mikrofonla kaydettiğin ses mi ?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence bilgisayarın mikrofon ayarlarından kolaylıkla halledilebilir. Olmazsa mikrofonun veya bilgisayar donanımının uygun firmware'lerini bulup aynı ayarları oralarda deneyebilirsin. :sgül:

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarı yeni aldım diyorsun çok büyük ihtimalle yoktur sorun ses kartında. İlla alacağım diyorsan ikisinden birisini de alabilirsin. Ses kartı için 300-400 lira ödemeyi pek doğru bulmuyorum zaten. Kendi topladığım bilgisayarda ses kartım faremden daha ucuz. İşimi çok rahat görüyor.
Not: Farem 164 TL
Ses kartı yok ki anakartdan alıyor sesi
Bilgisayardan çıkan ses mi cızırtılı yoksa mikrofonla kaydettiğin ses mi ?
mikrofon
Bence bilgisayarın mikrofon ayarlarından kolaylıkla halledilebilir. Olmazsa mikrofonun veya bilgisayar donanımının uygun firmware'lerini bulup aynı ayarları oralarda deneyebilirsin. :sgül:
bütün ayarlarını kurcaladım olmuyor

Hallelujah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anakarttan alıyorsun sesi öyle desene. Donanımhaberde bunu yaz hangi yüzyılda yaşıyorsun diye sorarlar adama :ha:. Al kesin bir ses kartı al fakat ses kartının mikrofonla alakası yoktur büyük ihtimalle.

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anakarttan alıyorsun sesi öyle desene. Donanımhaberde bunu yaz hangi yüzyılda yaşıyorsun diye sorarlar adama :ha:. Al kesin bir ses kartı al fakat ses kartının mikrofonla alakası yoktur büyük ihtimalle.
Sormam mı :D alabilirsin istersen ama günümüzün anakartlarının ses yongasında böyle bir sorun çok az olur falan dedi :p yarın vatana almaya gideceğim