cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
haklısın bakAbi Bunu Yapmayı Denemek Bile Dinimize Uymaz Gibi Geliyor. Allah Bize Özel Verdiği Şeyi Değiştirmek...
haklısın bakAbi Bunu Yapmayı Denemek Bile Dinimize Uymaz Gibi Geliyor. Allah Bize Özel Verdiği Şeyi Değiştirmek...
Ama Allah vergisi bir şey kullanarak değiştiriliyor. Ameliyat falan günah olabilir ama bunu pek sanmam. Hem kalıcı bile değil.Abi Bunu Yapmayı Denemek Bile Dinimize Uymaz Gibi Geliyor. Allah Bize Özel Verdiği Şeyi Değiştirmek...
Yapma derim. Aşırı derecede büyük bir ağrı hissediyorsun. Ve ağrı hissederken bırakırsan sakat kalma ihtimalin var.Kas geliştirme daha fazla dikkatimi çekti. Onu denicem ben.
tüh yaYapma derim. Aşırı derecede büyük bir ağrı hissediyorsun. Ve ağrı hissederken bırakırsan sakat kalma ihtimalin var.
Bende üzüldüm.tüh ya![]()
dalga geçmeOha yaptım oldu! Saçlarımın renginide değiştirebilirmiyim.
Crafted. Foto at. lan D:Oha yaptım oldu! Saçlarımın renginide değiştirebilirmiyim.
Olur heralde.Oha yaptım oldu! Saçlarımın renginide değiştirebilirmiyim.
Oha yaptım oldu! Saçlarımın renginide değiştirebilirmiyim.
Ama allahın yaptığıyla oynamak günahtır.Göz olayının dinimize aykırı olduğunu sanmıyorum. Sonuçta Yüce Allah bize onları kullanalım diye vermiş. Onlarla istediğimizi yapabiliriz.