Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben bilgi bölümü yaptım fakat oyuncular sadece ilk girişlerinde orda baslasinlar sonra öldüklerinde veya /spawn yazdıklarında normal spawna gitsinler istiyorum bunu nasıl ayarlarım
Nasıl olucak oAuthMe'de kayıt olduklarında gidecekleri bir apawn var komutunu bukkitten bulabilirsin
L620 kullanıyor...
Bukkit'ten AuthMe Reloaded'i bul commands kısmında komutu olmalıNasıl olucak o
TeşekkürlerBukkit'ten AuthMe Reloaded'i bul commands kısmında komutu olmalı
BulamadımdaBukkit'ten AuthMe Reloaded'i bul commands kısmında komutu olmalı
Hmm ben plugini Turkçeleştirirken gordum onu şu anda bilgisayarı açamıyorum (malesef) açtığımda size bilgi vereyimBulamadımda
Tamam teşekkürlerHmm ben plugini Turkçeleştirirken gordum onu şu anda bilgisayarı açamıyorum (malesef) açtığımda size bilgi vereyim
on join:
if {Teleport.Player.%player%} is not set:
teleport player to {Teleport.Location}
set {Teleport.Player.%player%} to 1
command /setteleport:
trigger:
set {Teleport.Location} to location of player
saolasın ırfn iyi bi script.Skript ile;
Warp Bilgi'ye gidip bir seferlik /setteleport yaz. Sonra skript'ten command /setteleport kısmını sil, diğer kodlar kalsın.PHP:on join: if {Teleport.Player.%player%} is not set: teleport player to {Teleport.Location} set {Teleport.Player.%player%} to 1 command /setteleport: trigger: set {Teleport.Location} to location of player
Kod alıntıdır.
Olmadı /setteleport yazıyorum bir şey olmuyoSkript ile;
Warp Bilgi'ye gidip bir seferlik /setteleport yaz. Sonra skript'ten command /setteleport kısmını sil, diğer kodlar kalsın.PHP:on join: if {Teleport.Player.%player%} is not set: teleport player to {Teleport.Location} set {Teleport.Player.%player%} to 1 command /setteleport: trigger: set {Teleport.Location} to location of player
Kod alıntıdır.
Skript eklentisini kurdun mu sunucuna?Olmadı /setteleport yazıyorum bir şey olmuyo
Çok zekisin sen bende biliyorum yapmayıSkript eklentisini kurdun mu sunucuna?
kurduktan sonra irfn'ın yazdığnı notpad'E copy/pate yap plugins klasörüne girim Skript klasörünün içindeki scripts klasörüne at o kadar zor diil![]()
bilimiyormuşsun demekkiÇok zekisin sen bende biliyorum yapmayı
Ya git kirletme konuyubilimiyormuşsun demekki![]()