Medieval Hub Lobby - [MegaPlay,xd00agent]

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
@xd00agent ile beraber bir hub lobisi hazırladık.
Eleştirilerinizi,önerilerinizi bekliyorum.
Beğenmeniz dileğiyle.. :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ben pek beğenmedim zemini yapamamışsın yada özen vermemişsin herhalde, ondan dolayı kötü duruyor zemini düzelt derim desenler ekleyebilirsin.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, konuyu açan arkadaş eleştirileri çok güzel karşılıyor, ancak şu hayatta en iyisi benim/biziz tavrını burada uygulamayın lütfen.
Düşüncenizi yazın, ama tavsiye vermeye çalışmayın, karşınızdaki de sizin kadar "hayal gücü"ne sahip ve insanların hayal gücü saygı duymayı hak ediyor.
İyi forumlar...

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çevre dizaynı karışık yapamışsın biraz daha düzene sokmayı dene, dağ fikri güzel ama yapılışta abzürt kalmış özellikle dağdaki ağaçlar dikkat çekiyor :)

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karışık olmuş. Aslında tam olarak hub lobby gibi değilde bir kasaba yaparmış gibi bir düzen var.
Bu arada: 500. Mesaj <3

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıç alanı ve uçan balonlar gayet güzel ama dağlar basit durmuşlar ve o çeşmeler de aynı şekilde :)
ben pek beğenmedim zemini yapamamışsın yada özen vermemişsin herhalde, ondan dolayı kötü duruyor zemini düzelt derim desenler ekleyebilirsin.
zemin evler yeldeğirmeni ni beğenmedim sadece :lol gerisi hoş olmuş
Çevre dizaynı karışık yapamışsın biraz daha düzene sokmayı dene, dağ fikri güzel ama yapılışta abzürt kalmış özellikle dağdaki ağaçlar dikkat çekiyor :)
Karışık olmuş. Aslında tam olarak hub lobby gibi değilde bir kasaba yaparmış gibi bir düzen var.
Bu arada: 500. Mesaj <3
Teşekkürler Herkese :) Eleştirileri dikkate alarak yapıyı düzenleyeceğim ve yeni resimler ekleyeceğim.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, konuyu açan arkadaş eleştirileri çok güzel karşılıyor, ancak şu hayatta en iyisi benim/biziz tavrını burada uygulamayın lütfen.
Düşüncenizi yazın, ama tavsiye vermeye çalışmayın, karşınızdaki de sizin kadar "hayal gücü"ne sahip ve insanların hayal gücü saygı duymayı hak ediyor.
İyi forumlar...
Adamsın :)[DOUBLEPOST=1405017501,1405017471][/DOUBLEPOST]Bu arada ben açıkçası baya beğendim :)