Korku oyunu yapıcam hikayesi ne olsun?

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktada belirttiğim gibi yapıcağım korku oyununun hikayesi ne olsun? Yorumlarınızı bekliyorum.

Minecraft değildir!

PerfectO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karantina adlı bir film var , onu yap .

Hikayesi :

Bir kameraman ve bir sunucu itfaiye merkezine gidiyorlar , sonra görev geliyor ve görüntülemek için itfaiye erleri ile gidiyorlar , göreve gittikten sonra o görevdeki binada Karantina altında tutuluyorlar , ve virüs herkese bulaşıyor ve herkes ölüyor ... [Özet geçtim ]

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sevgililer günü katliamı nın hikaye yap yada kolesiyoncunun yada lanetli ev in

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Bölüm 1
Bir uçak gezisine gidersiniz ancak uçak vurulur. Arkadaşın ve sen paraşütle atlarsınız ve bir adaya inersiniz burada yaşsınız

Bölüm 2
Sen yemek bulmaya gidersin ama eve döndüğünde ev yoktur bulunan tek şey bir zehirli çentik ile bir yazıdır
"Bel ve bul Beni! kanlar"
kan izleri vardır kan izlerini takip edersin ve bir volkana inersin bir anda lav hareketlenir ve KRONOS olur (Mitoloji)bulduğun şey ise bir bronz kılıçtır

Bölüm 3
kanla ile bir uçurum bulursun izler biter ama uçurum yıkılır ve düşersin amabir anda bir portal ile kaleye varırsın orada bir adam görürsün o senin rakibin olan kişidir
savaşırsınınız

Bölüm 4
ahırlarda iki at bulursun bunlardan biri siyah diğeri beyazdır nedense siyah at seni sever ve sen adını kara şimşek adını koyarsın arkadaşın ise beyaz ata beyaz şimşek bu atlar yıldırım çaktırıp uçabiliyorlardır eve gidersiniz

Oyunun 2. versionu için mesaj at

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Attack of the B-Team'da güneşte yanmayan gariban zombinin hikayesi.