ZorinTR'den Özür Mesajı

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyiki banlandın zooooooriiiiin.İyiki banlandın, iyiki banlandın, iyiki banlandın zooorriiiiiinn ._.
*İyiki doğdun şarkısının melodisiyle okuyun*

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden bildirim gelmedi? Ayrıca Zorin'e saygım tam, onun bunu kötülük ve ...'lık olsun diye yapmamış olduğundan eminim .

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ve unutulan şahıs konuya gelir...

Nalet ossun o kadar diyorum unutulan şahısım diye ''****'' diye dalga geçiyorsunuz şu forumda en çok unutulan kişi benim!
O kadar milletle muhabbet ederim konuşurum ama bir şey olsun bir tek unutulan benim mübarek sevdiğin birisi foruma girsin seninle değil başkalarıyla konuşsun sen gir sana bırakılmış bir mesaj bile yok depresif bir hal bıraktınız adamda yaa.

Ve unutulan şahıs konuyu terk eder...

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Nalet ossun o kadar diyorum unutulan şahısım diye ''****'' diye dalga geçiyorsunuz şu forumda en çok unutulan kişi benim!
O kadar milletle muhabbet ederim konuşurum ama bir şey olsun bir tek unutulan benim mübarek sevdiğin birisi foruma girsin seninle değil başkalarıyla konuşsun sen gir sana bırakılmış bir mesaj bile yok depresif bir hal bıraktınız adamda yaa.

Ve unutulan şahıs konuya geri döner :

Kişi mesajından alıntı yapıldığı içn konuya geri dönmüştür @Bestia

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Beni senden başka seven bile yok haline şükret :D