Masaüstü bilgisayarımdan 2-3 kere tık sesi gelip restart oluyor

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar sorun başlıktaki gibi Masaüstü bilgisayarımdan 2-3 kere tık sesi gelip restart oluyor ondan sonra HD Error diyor ve bilgisayar açılmıyor birkaç kez kapatıp açınca düzeliyor ancak. HDD dediği için hard diski tarattırdım ama bir hata çıkmadı sizce sebebi nedir?[DOUBLEPOST=1405059826,1405058571][/DOUBLEPOST]@Bestia @ZorinTR @akıllıminecraft @JusticeWhip @IRFN[DOUBLEPOST=1405059870][/DOUBLEPOST]@Prospekt @TOİ. @__NiqhtRide__

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
3 kere gelen tık sesi nasıl bir ses? Tam olarak sesi duymak lazım. Bilgisayar kasası sabit bir yerde mi duruyor? Hard diskin gevşeme ihtimali olabilir.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
HDD değiştirdim düzelmedi bios tanda gelmiyor mekanik bir tık sesi elini masaya vurduğundaki gibi...[DOUBLEPOST=1405070144,1405070111][/DOUBLEPOST]bir de konuyla alakalı değil ama @IRFN sonoyuncu çökti :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
HDD değiştirdim düzelmedi bios tanda gelmiyor mekanik bir tık sesi elini masaya vurduğundaki gibi...[DOUBLEPOST=1405070144,1405070111][/DOUBLEPOST]bir de konuyla alakalı değil ama @IRFN sonoyuncu çökti :D
Gördüm, açtım girilebilir tekrar. /server komutu eklendi.
Mekanik bir ses ise hard disk kafaya vuruyordur veya kasada başka bir problem vardır. Buradan yardımcı olmam mümkün değil. Bir bilgisayarcıya danış en iyisi.