Yasaklanmamak için.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bu gün size yasaklanmamak için neler yapmanız gerektiğini göstereceğim.

1 - İlk olarak ne olursa olsun küfür etmeyin.Sansürlü küfür bile etmeyin mesela ''Senin sürekli milletle t*ş*k geçtiğini herkes biliyor'' gibi şeylerde yazmayın çünkü @Bestia arkadaşımız böyle bir şey yazdığı için yasaklandı.

2 - Hakaretten ve aşağılamaktan kaçının.Kimseye büyüklük taslamak gibi bir niyetiniz olmasın büyüklük sizde kalsın birilerine asla hakaret etmeyin özelliklede aşağılamayın yoksa yakalanırsanız yasaklanırsınız.

3 - Asla bir konuda konuyla alakasız mesajlar atmayın heleki bir konunun amacı dışında o konuda sohbet etmeyin gidin başka bir konu açın orada sohbet edin yoksa sizi mesaj kasmaktan yasaklarlar.Biliyorum amacınız mesaj kasmak değil ancak öyle anlaşılıyor.

4 - Sakın bir konuda tartışmayın o kişiyi özel konuşmaya alın ve orada tartışın yada farklı bir konu açın orada tartışın yoksa bu sebebden ötürüde yasaklanırsınız.

5 - hiçbir zaman bir konuyu kirletip konudaki amaçtan sapıp o konu hakkında dalga geçmeyin.Biliyorum,biliyoruz bunu yapan bir sürü abi var aramızdan ve artık moderatörlerimiz bu abileri Yasaklamaktan bıktı ve bunlar hala buna devam ediyorlar.Örnek olarak şu konuya bakabilirsiniz:
https://forum.gamer.com.tr/konu/amerikaya-gidiş.210684/#post-1073343

Evet arkadaşlar ben bunlara dikkat etmenizi öneriyorum aksi halde yasaklanmanız an meselesi.Eğer hatam varsa veya eksiğim varsa söyleyin düzelteyim.

Ek olarak şu bilgiyide sizlerle paylaşayım.Bu bilgi bir moderatör arkadaşımızdan alıntıdır ismini burada belirtmeyeceğim.

Biz her uyarıya göre uygulama yapmıyoruz. Yani 20-25 tane bilgilendirme uyarısı var bide onların puanlı uyarısı var. Biz herkese her yaptığı farklı bilgilendirme uyarısı versek forumun düzeni bozulur. Bize denilen eğer bir üyenin uyarısı yoksa ilk önce bilgilendirme vereceksiniz sonra puanlı ya geciceksiniz.Bazende arada bilgilendirme vereceksiniz.

Ben UlquiorraSchiffer ilginiz için teşekkür ederim.

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunları sen mi söylüyorsun :D :D
Değişiyorum :D ne yapalım bunların hepsi bir denemeydi iyice anladım yasaklanmamak için neler yapılması gerektiğini artık anlıyorum ve bu şeylere dikkat edersem yasaklanmam.Saten özgürlüğümü alır almaz açılıp ''t*ş*k'' dedim diye yasaklandım. <_<