dikdörtgen cd !? (disket değil cd)

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bugün evde biraz araştırma yaparken dunu buldum hem kartivizit hemde cd işte resimler
reklam vermedim bir sorun olmasın diye

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ BU ŞEKİLDE NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ BİLİYORM BUNU NASIL SOKACAZ CD/DVD GİRİŞİNE İŞTE BU ŞEKİLDE

:D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bütün yazıları kapatmışsın bir şey yapamazlar muhtemelen + olarak süs olarak konulmuş olabilir mini cd kesilip.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Son resmi görünce gerçekten güldüm :lol:. Belki etrafındakini söküp takmayı deneyebilirsin her neyse artık anlayamadım. Çıkmayan bir şey ise süs olarak yapılmıştır masaya falan koysunlar diye.

Edit: Tekrar resimlere baktım sondan bir önceki resimde DVD ile o bulduğunu yan yana getirmişsin. "Prinç" güzel marka olurmuş :D.
Biraz işin şakası cetvel kaliteliymiş :p

Son düzenleme:

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika her şeyi fotoğraflarla güzelce anlatmışsın fakat Du şeyi ilkkez görüyorum ilginç bir şey Du
(Dunu buldum ne lan? :lol: )

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçinde küçük bir CD var ise etrafını yırtarak takacaksın. Piranha bir CD vardı oda minicikti.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bak şimdi o kare şeyin içinden cd`yi çıkaracaksın sınra cd-rom un küçük yerine yerleştireceksin. Anladın ?

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak şimdi o kare şeyin içinden cd`yi çıkaracaksın sınra cd-rom un küçük yerine yerleştireceksin. Anladın ?
bir ben kardeşim anlatmaktan bıktım siz sormaktan bıkmadınız kalitesi zaten kare olması kesme falan yok arkasını gösterdiğim resime dikkat ederseniz çıkıntılı orası yani onun özelliği kare olması kare haliyle çalışıyor[DOUBLEPOST=1405148969,1405148923][/DOUBLEPOST]
Cd de ne var çok merak ettim
cd de firmanın bilgileri gibi şeyler var :)

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bazı Macintosh bilgisayarlar ve araçlarda bulunan CD çalarlar dışında her ortamda çalıştırabilir. Araçlardaki ve bazı Mac bilgisayarlardaki CD sürücüsü yerinden çıkıp CD koyduğunuz tray drive yerine sabitslot drive olduğu için Kartvizit CD’leri çalıştıramamaktadır. Geriye kalan tüm masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda çalışabilmektedir.

Böyle çalışıyormuş :D

kprldes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son resmi görünce gerçekten güldüm :lol:. Belki etrafındakini söküp takmayı deneyebilirsin her neyse artık anlayamadım. Çıkmayan bir şey ise süs olarak yapılmıştır masaya falan koysunlar diye.

Edit: Tekrar resimlere baktım sondan bir önceki resimde DVD ile o bulduğunu yan yana getirmişsin. "Prinç" güzel marka olurmuş :D.
Biraz işin şakası cetvel kaliteliymiş :p
şeytan ayrıntıda gizli