Modern villa tasarımı / sonlandırıldı.

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam millet, ben yekta size bugün single'da yaptığım modern villanın ön tanıtımını yapmak için buradayım :)
şu an villanın %50'si bitmiş durumda, video'da bahsettiğim gibi yapılacak yerler planlandı fakat tavsiyelerede açığım.

Bu gece projeyi sonlandırma kararı aldım, oldukça büyük bi alanda bulunan villa'ya başlayalı bugün 4.günüm arkadaşlar bu yüzden ani bi kararla villayı son haline kavuşturdum.

(Yeni) Resimler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(Yeni) Video:

Resimler :

Video:

Son düzenleme:

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
+9 Büyüteç satılır . Depo arkası ch1 aciliyetten 100k koş :D Arkadaşım video'yu koymasan hiçbir şey anlaşılmayacaktı tam ekran olarak atarsan resimleri konu ilgi çeker :)

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
+9 Büyüteç satılır . Depo arkası ch1 aciliyetten 100k koş :D Arkadaşım video'yu koymasan hiçbir şey anlaşılmayacaktı tam ekran olarak atarsan resimleri konu ilgi çeker :)
Resimleri foruma yükleyemedim, upload ederek koyuyorum fakat deminkiler küçük çıkmış ne hikmetse yeniden upload ediyorum :D[DOUBLEPOST=1405120534,1405120453][/DOUBLEPOST]
Tost Makinesinden mi çektin canım
Malesef video proğramım kaliteli değil sanırım youtube'a yüklerken 480p kalitesiyle yüklemiş. istersen sana 1080p atarım oda var :D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Göze hitap eden tasarımlar yapmalısın, özellikle çıkıntılardan kaçın, olmadı lets build ile uğraşan kanallara bak farkı görürsün ayrıca flat haritada yapmamanı öneririm yapının teması önemli :)

qwertwqe

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Göze hitap eden tasarımlar yapmalısın, özellikle çıkıntılardan kaçın, olmadı lets build ile uğraşan kanallara bak farkı görürsün ayrıca flat haritada yapmamanı öneririm yapının teması önemli :)
Görüşleriniz için teşekkürler, flat harita konusunda çok haklısınız aslında bu geniş çaplı olarak ilk modern ev tasarımım, yani daha bu konularda biraz acemiyim fakat bahçe düzenlemesiyle birazda olsa dış görünümü düzeltebilirim diye düşünüyorum. Çıkıntılar olarak evin üst duvarlarından bahsediyosunuz sanırım onlarıda bir block kuvars ve merdiven koyarak yaptım, galiba o 1block kuvars gereksizdi :) teşekkürler yeniden.[DOUBLEPOST=1405141456,1405121359][/DOUBLEPOST]Konu yenilendi