Laizen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bak kardeşim ''
Yaşınla üstünlük sağlamak gibi ilkel bir fikrinmi var?Beyler oradan bana laf atıştırılıyor gibi hissettim ama söylemeliyim ki 17 yaşındayım![]()
(İlkel lafı ağır geldiyse Cahil say sen
Bak kardeşim ''
Yaşınla üstünlük sağlamak gibi ilkel bir fikrinmi var?Beyler oradan bana laf atıştırılıyor gibi hissettim ama söylemeliyim ki 17 yaşındayım![]()
Zaten kaldırılsın demedim ki. Örnek verdim. ._. suyunu çıkaranlara gerekli işlemler uygulansın. Şu an berbat olan bir çuval incire dönüyoruz bir kaç kişiden dolayı.Bak kardeşim '',
,
,
'' gibi ifadeler bütün forumlarda mevcuttur ve bunlar kaldırılamaz.
O ifadeler fena aştı çizgiyi bu tür gruplar aralarında çocukca ifade savaşları bile yapıyor saçmalığa bak bildiğin çocuk oyununa döndürdüler bu işi.Zaten kaldırılsın demedim ki. Örnek verdim. ._. suyunu çıkaranlara gerekli işlemler uygulansın. Şu an berbat olan bir çuval incire dönüyoruz bir kaç kişiden dolayı.
Ney haberim yok ondan nasıl bir şey o yaO ifadeler fena aştı çizgiyi bu tür gruplar aralarında çocukca ifade savaşları bile yapıyor saçmalığa bak bildiğin çocuk oyununa döndürdüler bu işi.
Mübarek bildiğin 2. Dünya savaşıNey haberim yok ondan nasıl bir şey o ya![]()
Eğer ki rpg ye çocuk oyunu diyor isen asık ''abi'' sensin demektir o sıralar forumda ._.Mübarek bildiğin 2. Dünya savaşıavatarlarını değiştirip
ifadesinin kudretli komutanı falan gibi şeyler yapıyprlar işte ._. Fransayı ele geçirmiştir ._. ifadecileriyle
olarak anlaşma yapıcağız gibisinden çocukca şeyler yapıyorlar
![]()
rpg oyunu demiyorum ben saten yaptığınız şey bir oyun değildir kendi aranızda çocukca eğleniyorsunuz sadece bu bir oyun ama forum için yazışarak oynuyorsunuz yani gerçek bir oyun değilki oynanasın.[DOUBLEPOST=1405196443,1405196406][/DOUBLEPOST]Eğer ki rpg ye çocuk oyunu diyor isen asık ''abi'' sensin demektir o sıralar forumda ._.gibi ifadeler çok olduğu için ifade savaşları ismi kullanılmıştır.
Alın işte kanıt! Ortada RPG oyun falan yok çünkü yaptığınız şey RPG değil kendi aranızda saçmalıyorsunuz o kadar.ifadesini bende kullanıyorum felan ama
kardeşliği nedir yahu bu tür gruplaşmalar neden yapılır
rpg oyunu demiyorum ben saten yaptığınız şey bir oyun değildir kendi aranızda çocukca eğleniyorsunuz sadece bu bir oyun ama forum için yazışarak oynuyorsunuz yani gerçek bir oyun değilki oynanasın.[DOUBLEPOST=1405196443,1405196406][/DOUBLEPOST]
Alın işte kanıt! Ortada RPG oyun falan yok çünkü yaptığınız şey RPG değil kendi aranızda saçmalıyorsunuz o kadar.
ları felan bilmem ama rolleri kurallara uygun yapıyoruz, oyunu siteye bile taşımayı düşündük sizin saçmalama zannettiğiniz şey için siteye birçok şey ekledik.
Sanırım sadece ilk mesajımı okudunuz.._. Kesinlikle kontrolden çıkmaya başladı. Bunu kimse inkar edemez. Forumda orada burada ._. ifadesini görmekten bıktım!
Ayrıca ._. felsefedir diyen arkadaş, eğer gerçekten böyle düşünüyorsan git ve forumu ._. saçmalığıyla kirletmeye devam et.
Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk
Üzgünüm, mesajınızı görmemiştim.Sanırım sadece ilk mesajımı okudunuz.