Laizen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kimse bebeğime yavşayamaz!O benim kız arkadaşım B)Gökçeyi hiç görmedim fotoğraf veya gif atın![]()
Kimse bebeğime yavşayamaz!O benim kız arkadaşım B)Gökçeyi hiç görmedim fotoğraf veya gif atın![]()
Oha lan gif istiyorGökçeyi hiç görmedim fotoğraf veya gif atın![]()
Gökçe fake yaa paris Jackson ın fotolarını koymuş
Bir gerçek fotoğrafını atmıyorya gıcık oluyorum saten onun yüzünden bende Paris Jackson'u araştırırken Paris Jackson'a vuruldumGökçe fake yaa paris Jackson ın fotolarını koymuş![]()
Karar ver artık Gökçe mi Paris mi ?Bir gerçek fotoğrafını atmıyorya gıcık oluyorum saten onun yüzünden bende Paris Jackson'u araştırırken Paris Jackson'a vuruldum![]()
Her zaman Paris. Fakat atıştırmalıkta lazım oluyor Gökçe gibiKarar ver artık Gökçe mi Paris mi ?![]()
gökçe bunu duysaHer zaman Paris. Fakat atıştırmalıkta lazım oluyor Gökçe gibi![]()
Gittin Allahın gevuruna aşık oldun lanHer zaman Paris. Fakat atıştırmalıkta lazım oluyor Gökçe gibi![]()
Sadece güler ve bende yine ona istediğim gibi hitab ederimgökçe bunu duysa![]()
Selamda söyle.Bu arada yavur mavur gibi konuşma düzgün konuş sonuçta aşığız.Gittin Allahın gevuruna aşık oldun lanAyrıca Gökçe'ye söyleyceğim
![]()
Pardon abi .ssSadece güler ve bende yine ona istediğim gibi hitab ederimhiçbir şey olmaz kızın bana hisleri bile karmaşık
[DOUBLEPOST=1405207376,1405207339][/DOUBLEPOST]
Selamda söyle.Bu arada yavur mavur gibi konuşma düzgün konuş sonuçta aşığız.
Olur abi .ssBeyler isterseniz başka bir konu açıp orada muhabbet edelim bu konu fazla sapmasın ve arşive alınmasın bide uyarı almayalım.Olurmu?