- En iyi cevaplar
- 0
Iyi tamam kısa şort olmasın..
Hiçbirini sevmedim.benim verdiklerimden beğendiğin oldumu . dediklerine uymuyor gerçi ama
Hiçbirini sevmedim.benim verdiklerimden beğendiğin oldumu . dediklerine uymuyor gerçi ama
İstediğin gibi yap ayakkabiları. Creeper`a gölge eklenirse güzel olur. (İç gölge.)Kahverengi pantolon yaparım o zaman. Creeper deseni siyah olacak. Öne bir şey yok mu?[DOUBLEPOST=1405205252,1405205199][/DOUBLEPOST]Ha bir de ayakk?abılar ne renk
creeper suratının alt kısmı hafif daha koyu olsun diyor(sanırım )Nasıl yani iç gölge?
neyde yapıyorsun bi site vardı ismini unuttumNasıl yani iç gölge?
Photoshopda içgölge özelliği var ya onun gibi görünmesini istiyorum yapabilirsen.Nasıl yani iç gölge?
Creeperdan biraz daha açık bir renkNovaskin. Ha anladım denerim onu. Gölge ne renk olsun?
where is it beceri ?Nova skinden kendi hayalini yapabilirsin o kadar önermiş arkadaşlar begenmemiş en iyisi kendin Nova skinden yapmak![]()
Orda istediğin her materyal yokNova skinden kendi hayalini yapabilirsin o kadar önermiş arkadaşlar begenmemiş en iyisi kendin Nova skinden yapmak![]()
Nie hazır renk tonları var git yap işte seçip.?[DOUBLEPOST=1405208848,1405208810][/DOUBLEPOST]Orda istediğin her materyal yokPhotoshop ile yapmak da çok zmn kaybı..
Biraz işine odaklanırsan hertürlü bitirirsin ben dün başladım gayette güzel bi skin oldu şu an onu kullanıom bana göre güzelwhere is it beceri ?
45 dk önce başladım ve steve e bir gözlük yapmayı başardımNie hazır renk tonları var git yap işte seçip.?[DOUBLEPOST=1405208848,1405208810][/DOUBLEPOST]
Biraz işine odaklanırsan hertürlü bitirirsin ben dün başladım gayette güzel bi skin oldu şu an onu kullanıom bana göre güzel![]()
3 güne bitireceksin skinini desene helal olsun45 dk önce başladım ve steve e bir gözlük yapmayı başardım