Nasıl Puan kasabilirim suanda 715 Puanım 1000 FELAN NASIL OLUCAM

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
5Tane Fake Hesap Aç Forumda Sonra Seri Beğeni Kas 10000 Falan Olursun Sonra Da Oto Ban Yersin Benden Bu Kadar

:D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Vallah ünlü mesaj kardeşlerim var (bende post kasıyorum zamanlarında 3-4 kere ban yemiştim) ban yedi birisi 2-3 gün birisi 7 gün :lol: hiçbişeye yaramayan amaçsız bir şey,bizim amacımız herkeze yararlı bilgiler sunmaktır ama bazı arkadaşlarımızın beyinleri algılamıyor (:

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Vallah ünlü mesaj kardeşlerim var (bende post kasıyorum zamanlarında 3-4 kere ban yemiştim) ban yedi birisi 2-3 gün birisi 7 gün :lol: hiçbişeye yaramayan amaçsız bir şey,bizim amacımız herkeze yararlı bilgiler sunmaktır ama bazı arkadaşlarımızın beyinleri algılamıyor (:

Doğru Dedin

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Amacın puan kasmaksa çık git, değilse yetkililer tarafından detaylıca her şeyi anlatan konular var. Konu açmadan önce biraz araştırabilisin.

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seninkide zamanında algılamamış :D
Şaka bir yana konuyu açan kardeşim burda 3-5 puanın olunca havan olmaz diğer forumdaki arkadaşlarımıza yararlı bilgiler ver @Prospekt in dediği gibi veya yeteneklerini paylaş sen zaten forumda ünlü olursun :)

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O KAdar Puan Kasıp Ne Yapacaksın ki Önemli Olan Bir Forumda Birşeyleri Tartışarak Sonuca Ulaşmaktır Post KAsmak Değil !.