Dünyada bir yerine iki zombie doğmasını istiyorum ?

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zombi salgını diye bir server yapıyorum enderman felan engelledim doğmalarını (yerine zombie doğuyor) fakat dünyadaki zombie sayısı az o yüzden bir zombie doğunca tekrar doğmasını istiyorum

Kod:
on spawn of zombie:
    spawn zombie
böyle malca bir şey yapıyorum skript komut tekrarlandı diyor (tabii ki tekrarlancak mal değilimde :D)
sonra şöyle bir şey yaptım

Kod:
on spawn of zombie:
    spawn zombie
    cancel event
elbette buda bi işe yaramadı ne yapmam lazım ?
Bir zombie doğdugunda hemen ikincisi doğsun diye ? aynı yerde iki zombie doğcak dünyada
umarım derdimi anlatabilmişimdir (biraz fazla konu açmaya başladım ama kendi başıma beceremiyorum çünkü skript'i profesyonel olarak anlamadım acemiyim)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Berke çağırmış el atmazmıyız.
PHP:
on spawn:
    if entity is zombie:
        cancel event

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
On spawn of zombie:
<tab>cancel event
<tab>spawn 2 zombies at location

Bir denermisin
L620 kullanıyor...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Geceleri olunca doğuyor dediğin için kapamayı anlattım ne bileyim :D Üstteki kod tahminimce çalışmaz şu kullanılmalı.
PHP:
on spawn of zombie:
    spawn zombie at entity's location

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geceleri olunca doğuyor dediğin için kapamayı anlattım ne bileyim :D Üstteki kod tahminimce çalışmaz şu kullanılmalı.
PHP:
on spawn of zombie:
    spawn zombie at entity's location
Teldeyim zaten denemedim emin değilim yani :D ama kod tekrarı demezmi diye kuşkularım var

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani akşamları zombi doğuyorda az zombi doğuyor o yüzden bir zombie spawnlandığı zaman tekrar spawnlanmasını istiyorum (daha çok olması için)

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
yani akşamları zombi doğuyorda az zombi doğuyor o yüzden bir zombie spawnlandığı zaman tekrar spawnlanmasını istiyorum (daha çok olması için)

Ama Bir Zombi Spawnladığında Tekrar Zombi Spawnlıyacak. Bu Sefer 2. Zombi İçin Aynısını Yapacak? Paradoks! @Yeselectro

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama aklıma bir şey geldi bir zombie spawnlandığında ikitanede bebek zombie doğcak

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama aklıma bir şey geldi bir zombie spawnlandığında ikitanede bebek zombie doğcak

Aşşağıdaki kod denenmemiş olup çalışacağı garantisi yoktur.

On spawn of zombie:
<tab>spawn 2 baby zombies at entity's location

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşşağıdaki kod denenmemiş olup çalışacağı garantisi yoktur.

On spawn of zombie:
<tab>spawn 2 baby zombies at entity's location
baby zombi desem bile zombi doğuyor :/ ve buyuzdende hata veriyor ve server çöküyor minecraft aşırı kasıyor :/