Adını bilmediğim plugin türevi bir şey

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar size birkaç plugin göstereceğim isimlerini bilenler söylerse sevinirim

1-) Saati gösteren bir eklenti:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2-) Craftolojide olan üzerine gelince zıplamamızı sağlayan basınç plakası:

3-)Bunu tam olarak nasıl açıklarım bilmiyorum ama gif gibi itemin üstüne gelince hareket eden resim çıkıyor.

4-)Arkadaşlar asıl istediğim eklenti bu kişiler arasından bir kişiyi seçiyor ve o kişiye bir kelime fısıldıyor o kişide yukarıdaki renkleri kullanarak beyaz kısıma çiziyor belli bir süre var ve belirli aralıklarda kelimeden harfler açıyor mesela kelime forum ilk başta _ _ _ _ _ olarak gösteriyor sonra f _ _ _ _ sonra f _ _ u _ gibi ilk bilen 3 sonrakiler 1 puan kazanıyor bunu çizen kişi farklı renkler kullanabiliyor belli kısımları belli renklerle doldurabiliyor ve silebiliyor eğer bulabilirsem sunucuma eklemeyi düşünüyorum.

JinQ78

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2. plugin serverin 1.7.9 ise sıkıntı çıkartıyor Launch Pat yerine JumpBlock'u tavsiye ederim.

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 ü bulman çok zor. Sadece hypixel de gördüm onu ben, tahminimce kendileri kodlamıştır ve paylaştıklarını sanmıyorum.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu biliyorum ama o kareleri nasıl yapıyolar onu soruyorum yada o karelerle iteme nasıl yazabiliyorlar

KaanKaplan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
siteye gir=

pluginin config dosyasına gir ve işte mesela
Kod:
Texts

Text 1-) serverimize hoşgeldiniz
yazan yere sitedeki simglerden istediğini kopyala yapıştır al san plugin :D

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
büyük ihtimalle o kareleri Character Map (charmap.exe) den bulup config tarzı yerlere yapıştırmışlardır :S

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3. yapmasi çokta zor degil bilgisi olanlar. Sürekli timer ile eşya loresini degişmesini sagliyor. İşleyişi bu