McLorens
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
İngiliz oldukları sonucuna nereden vardın? Her ingilizce konuşan İngiliz anlamına gelmez.Belki doğru yolu bulmalarını sağladım ayrıca İngilizlerin çoğu Hristiyan
Nasıl doğru yolu bulmalarını sağladın? Diyelimki hak din HristiyanlıkBelki doğru yolu bulmalarını sağladım ayrıca İngilizlerin çoğu Hristiyan
İngilizce konuşanların müslüman olması ihtimali çok düşük ve Müslüman olmayanlar ya yahudi ya Hristiyan ya Budist ya hindust (böyle bişi olmayabilir ) yada dinsiz Hristiyan derken orda genelleme yaptım denebilir ayrıca ben Müslümanlığın hak din olduğuna inanıyorum o senin görüşünİngiliz oldukları sonucuna nereden vardın? Her ingilizce konuşan İngiliz anlamına gelmez.
Nasıl doğru yolu bulmalarını sağladın? Diyelimki hak din Hristiyanlıkve adamlar bize bunun aynısını yapıyor ve karşımızda ise Jesus yazıyor.Sen ne yaparsın? Yazıyı okursun. E peki ne? Nasıl doğru yolu buldun? Bir isim okuyunca doğru yolmu bulunur? Cidden böyle saçma bir olaya imza attığın için aklında sorun olduğunu düşünüyorum yada aşırı küçüksün o yüzden anlama kabiliyetin düşük.
Kim benmi o muVarmıydı böyle insanlar![]()
Bu tarz durumlarda önce yaş sor sonra tartışmaya gir.Sunucumda olan bi olayda ingilizce konuşan yok demekki herkes müslüman demişti biri.Yaşını sordum 9 muş.Salla takma.Kendince insanları doğru yola çekebilir.İngiliz oldukları sonucuna nereden vardın? Her ingilizce konuşan İngiliz anlamına gelmez.
Nasıl doğru yolu bulmalarını sağladın? Diyelimki hak din Hristiyanlıkve adamlar bize bunun aynısını yapıyor ve karşımızda ise Jesus yazıyor.Sen ne yaparsın? Yazıyı okursun. E peki ne? Nasıl doğru yolu buldun? Bir isim okuyunca doğru yolmu bulunur? Cidden böyle saçma bir olaya imza attığın için aklında sorun olduğunu düşünüyorum yada aşırı küçüksün o yüzden anlama kabiliyetin düşük.
Jesus?Teizm diye bir şey var.. Yani tek tanrı vardır ve Hıristiyanlar da tek tanrıya inanırlar..
Yani Allah=Tanrı=God
onlar Zeus'a, Hadese tapmıyorlar klasik tek tanrıya tapıyorlar.. Müslümanlar gibi..
Ayrıca ülkemizin öğrenemediği şeyde şu "banane onun dininden, tanrısından ben kendimce dinimi yaşarım" dese ne kadar güzel olucak..
Doğru yol diye de bir şey yok.. Sen Müslümanken de tek tanrıya ibadet ediyorsun Hıristiyan, Mormon, Yahudi vs. Tek tanrıya tapıyor.. Sadece peygamberler, kitaplar ve ibadet şekilleri farklı ama amaçlar aynı..
Edit: teizm kısmına Monoteizm diyimde anlamayan olur anlasın..![]()
Kardeşim bak sen beni anlamıyorsun.Bu insanların karşısına ''ALLAH'' yazısını çıkarmışsın adamlar ne bilsin?Burdan nasıl doğru yolu bulucaklar?Sen adamlar karşısına ''ÇAY'' yazdığında ise çay içmeyemi başlıyacaklarını sanıyorsun? Yaptığın iş çok MANTIKSIZ.İngilizce konuşanların müslüman olması ihtimali çok düşük ve Müslüman olmayanlar ya yahudi ya Hristiyan ya Budist ya hindust (böyle bişi olmayabilir ) yada dinsiz Hristiyan derken orda genelleme yaptım denebilir ayrıca ben Müslümanlığın hak din olduğuna inanıyorum o senin görüşün
Bunuda bilmiyordumİngilteredeki Bir Bilgi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.