Ekran Kartı İncelemesi - İntel G41

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
adam gibi benchmark sonuçlarını ss ile atsanda buraya inansak ?
Eski ekran kartımdı ama şimdi değiştirdim. İnanan inanır sizinle iddaya girmicem.[DOUBLEPOST=1405373687,1405373595][/DOUBLEPOST]
Gta IV'u minimum ayarlarda pc buz gibiyken 15 fps ile oynar ama sonra ekran kartı fail
Hiç öyle bir şey olmadı. Siz tabi İntel ekran kartı denememişsinizdir kesin. Eğer öyle buz gibi ortamda olsa 30 fps 35 fps bile olur:D

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski ekran kartımdı ama şimdi değiştirdim. İnanan inanır sizinle iddaya girmicem.[DOUBLEPOST=1405373687,1405373595][/DOUBLEPOST]
Hiç öyle bir şey olmadı. Siz tabi İntel ekran kartı denememişsinizdir kesin. Eğer öyle buz gibi ortamda olsa 30 fps 35 fps bile olur:D
Casper nirvana var dayımlarda pc'de gta ıv eflc'yi 1 saatten fazla oynayınca fena bi olum yaşıyoruz. Ayrıca intel kartları birer TİTAN DEĞİL ! Bil istedim (not : Bahsettiğim pc'nin ekran kartı hd 4000 1 gb ama kuzenim 4 saat oynamış ve kart şu anda yanık)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Casper nirvana var dayımlarda pc'de gta ıv eflc'yi 1 saatten fazla oynayınca fena bi olum yaşıyoruz. Ayrıca intel kartları birer TİTAN DEĞİL ! Bil istedim (not : Bahsettiğim pc'nin ekran kartı hd 4000 1 gb ama kuzenim 4 saat oynamış ve kart şu anda yanık)
İntel HD 4000'den bahsediyorsan doğrudur o zaman. Ben 4 saat değil 1 saat bile oynamadım. Hem ayarlar düşük oynuyorum hiç yanma yaşamadım bari şu ana kadar. Ekran kartı yanınca çalışıyor mu?[DOUBLEPOST=1405378181,1405378099][/DOUBLEPOST]Eğer böyle oyunlar ekran kartı yakacaksa niye çalıştırılıyor ki o zaman? Bir sigortası olmalı bari çok ısınınca uyarmalı vs.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
İntel HD 4000'den bahsediyorsan doğrudur o zaman. Ben 4 saat değil 1 saat bile oynamadım. Hem ayarlar düşük oynuyorum hiç yanma yaşamadım bari şu ana kadar. Ekran kartı yanınca çalışıyor mu?
Evet sistem algilarsa bunu harici gpuya geciyor.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Elindeki herhangi bir benchmark sonuçları yoksa neden konu açıyorsunuz ?

Windows 7 de sorun çıkartır diye bir kaide yok. Bırakın artık şu önyargınızı. Windows 8 de de sorun yok Windows 7 de XP de de sorun yoktur. En ufak uyumsuzluk sorunu çıkar onuda kolayca halledersin. Windows 7 de olan Olay günlüğü olayı fazla ram yediğininden ve millet bilinçsizce 2 gb ramla Windows 7 ye geçtiğinden o olay günlüğü işlemciyi ve ramı baya zorlar. Onu kapatırsan düzelir. Adam gibi ekran kartın ve işlemcin yoksa o oyunu yine oynayamazsın.

ve sen Flash oyunlarda bile kasan ekran kartıyla gelip bana hiçbir benchmark kanıtı göstermeden 15 fps de oynuyorum diyorsun ve garip garip tavırlar sergiliyorsun. İlginç

Son düzenleme:

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Elindeki herhangi bir benchmark sonuçları yoksa neden konu açıyorsunuz ?

Windows 7 de sorun çıkartır diye bir kaide yok. Bırakın artık şu önyargınızı. Windows 8 de de sorun yok Windows 7 de XP de de sorun yoktur. En ufak uyumsuzluk sorunu çıkar onuda kolayca halledersin. Windows 7 de olan Olay günlüğü olayı fazla ram yediğininden ve millet bilinçsizce 2 gb ramla Windows 7 ye geçtiğinden o olay günlüğü işlemciyi ve ramı baya zorlar. Onu kapatırsan düzelir. Adam gibi ekran kartın ve işlemcin yoksa o oyunu yine oynayamazsın.

ve sen Flash oyunlarda bile kasan ekran kartıyla gelip bana hiçbir benchmark kanıtı göstermeden 15 fps de oynuyorum diyorsun ve garip garip tavırlar sergiliyorsun. İlginç
Eski ekran kartım nasıl göstereyim belki yok daha! Belki değiştirdik tamamen! Peki GF 210 ile oynasam inanır mısın?