Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim

Lego52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Spawn ile ilgili bir sorunum var
Benim İsteğim Spawna 1 kez gelecekler daha sonra gelemeyecekler
İsteğimin Nedeni Klas Sistemi Kurdum ve 1 Kere Seçilmesini İstiyorum
Skype RevolutionEnergy Ekleyip Anlatabilirsiniz Burdanda Yazabilirsiniz İyi Forumlar :D

MinerBros

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şöyle yapabilirsin groupmanagerdan Default Playerdan essentials.spawn yetkisini silersin /spawn komutu kullanılamaz hale gelir /sethome komutunuda orada kapatırsın Oyunculara Otomatik sethome ayarlaya pluginler var onlardan birisinide koyduğun zaman GG Easy Kolay Gelsin yapamazsan skypem:hasanfurkankrc

Lego52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şöyle yapabilirsin groupmanagerdan Default Playerdan essentials.spawn yetkisini silersin /spawn komutu kullanılamaz hale gelir /sethome komutunuda orada kapatırsın Oyunculara Otomatik sethome ayarlaya pluginler var onlardan birisinide koyduğun zaman GG Easy Kolay Gelsin yapamazsan skypem:hasanfurkankrc
Ya Essentials dan hiç anlamıyorum hatta sorunumuz var karışmış biraz Oyüzden Seni Skype Ekleyeyim :D

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ilk defa doğacakları yere ./authme setspawn yaz. Gerçek spawna /setspawn yaz.
Pratikte denemedim ama olması gerek.

Lego52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Simdi Deniyorum Saol Bunun İçin Herhangi Bir Plugin Yükleme Gerekmez Değilmi ?[DOUBLEPOST=1405404899,1405404601][/DOUBLEPOST]
Ya Olmadı "pls the try to define the spawn" hatası veriyor :(

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Simdi Deniyorum Saol Bunun İçin Herhangi Bir Plugin Yükleme Gerekmez Değilmi ?[DOUBLEPOST=1405404899,1405404601][/DOUBLEPOST]
Ya Olmadı "pls the try to define the spawn" hatası veriyor :(
Sunucuda authme yüklü olması gerek.
Sunucuda essentials yüklü olması gerek.

Oyuncunun sunucuya ilk girdiğinde doğması istediğiniz yere gelin. /authme setspawn yazın.
Oyuncunun /spawn yazınca gitmesi istediği yere gelin. /setspawn yazın.

Lego52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda authme yüklü olması gerek.
Sunucuda essentials yüklü olması gerek.

Oyuncunun sunucuya ilk girdiğinde doğması istediğiniz yere gelin. /authme setspawn yazın.
Oyuncunun /spawn yazınca gitmesi istediği yere gelin. /setspawn yazın.
Sanırım Oldu Teşekkürler Yanlış Yazıyormuşum /authme Spawn yazmaya çalışıyorum ya :D

Lego52

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler @MinerBros Çok Yardımcı Oldun[DOUBLEPOST=1405408043,1405407998][/DOUBLEPOST]
Ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bir sorun olduğunda forumda sorununu paylaşırsan illa ki yardım edecek biri olur.
Teşekkürler @btknctTR Sende Yardımcı Oldun :D