O nasıl oluyor onu bilemiyorum işte malesef. D:Keşke bunları konuda resim olarak ekleseydin.
Yaptım.[DOUBLEPOST=1405509499,1405509412][/DOUBLEPOST]<- Bunu kullan![]()
Evet hala var ve çok güzel.Capri Sun hala var günü gününe alıyorum. :3
Söyle söyle soğuk soğuk içtiğin anları falan anlat orucum zaten hepiniz yükleninCapri Sun hala var günü gününe alıyorum. :3
Adres ver paketleyip göndereyim.Söyle söyle soğuk soğuk içtiğin anları falan anlat orucum zaten hepiniz yükleninKeşke burda da olsa
![]()
Onları unuttum harbi. Onlar da çok güzeldi ya az dayak yememiştim mahalledekiler den.Çatapatlar Vardı Birde![]()
3310 Bile Bulan Kendini Kral HissederdiOnları unuttum harbi. Onlar da çok güzeldi ya az dayak yememiştim mahalledekiler den.
Ama o efsane telefondur ha. Üşüyoruz reis. D:3310 Bile Bulan Kendini Kral Hissederdi![]()
En Önemlisi Tebeşir Vardı Mario VardıAma o efsane telefondur ha. Üşüyoruz reis. D:
Harbi tebeşir yiyen var mı aranızda ?[DOUBLEPOST=1405510306,1405510245][/DOUBLEPOST]En Önemlisi Tebeşir Vardı Mario Vardı![]()
Hey gidi günler. Ben 2000 li olmama rağmen az yapmadığım şeylerdir bunlar. Tam ara yılda doğmuşum. hem yeni şeyleri çocukken tattım hem de doksanlıların yaşadığı heyecanı ve zevki aldım.Çatapatları duvara sürter, elime sıçrayacak diye de parmağımın ucu ile arkasından tutardım. Ne günlerdi![]()