Duygulanan çıksın kasıyor.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Harbi tebeşir yiyen var mı aranızda ?[DOUBLEPOST=1405510306,1405510245][/DOUBLEPOST]
Hey gidi günler. Ben 2000 li olmama rağmen az yapmadığım şeylerdir bunlar. Tam ara yılda doğmuşum. hem yeni şeyleri çocukken tattım hem de doksanlıların yaşadığı heyecanı ve zevki aldım.
90 Lıların Yaşadığı Zevki Almak İçin Doksanların Başını Çocuk Olarak Yaşamak Gerek :S

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
80 Lerde Çocukluk Yaşamayı Tercih Ederdim :)
Ben şu an ki çocukluğumdan hiç memnun değilim. (Şükür tabi ki) Yanı artık sokakta bile futbol, taso, beybileyd vb. şeyler oynanacağına telefonlar ile tabetler ile oynanılıyor. Gerçi hoş teknoloji güzel bir şey de bu denli içimize girmesi ve çocukken bile sosyalliğimizi mahvetmesi beni üzüyor cidden. Şuna dikkat edin ki teknoloji geliştiği sürece hep hareket etmeden bir şeyler yapmamızı sağlıyor ve bu da insanlarda üşengeçlik ve tembellik duygusu oluşturuyor. Yine de az da olsa gerekli bir şey. @umut_ ye katılıyorum. Ben de 80 lerde çocuk olmak isterdim. D:[DOUBLEPOST=1405510998,1405510962][/DOUBLEPOST]
Hatırlamammı :( bir tane daha dizi vardı onda da robot vardı hatta :(
Evet ne idi o dizinin adı unuttum gitti. D:

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Charliyi hatırlayan varmı? Charliyi maymun Charli :(
Beyblade lede ne kapışırdık ya mahalle mahalle gezip çocukları ezerdik biz beyblade lerini alırdık onları parçalayıp kendi beybladelerimizi yapardık :( heleki oyuncak kılıçlarla sokakta samurai ninjacılık falan oynardık :D bahçe duvarlarına falan tırmanırdık hatta kim şuraya tırmana biliyor diye yarış yapardık :lol:

umut_

En iyi cevaplar
0

Charliyi hatırlayan varmı? Charliyi maymun Charli :(
Beyblade lede ne kapışırdık ya mahalle mahalle gezip çocukları ezerdik biz beyblade lerini alırdık onları parçalayıp kendi beybladelerimizi yapardık :( heleki oyuncak kılıçlarla sokakta samurai ninjacılık falan oynardık :D bahçe duvarlarına falan tırmanırdık hatta kim şuraya tırmana biliyor diye yarış yapardık :lol:
Maymun Çarli Candır Şimdi O Filmi Arıyorum Nette Tüm Bölümleri Yok

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ohoo daha neler vardı neler :D barutlu tabancalar bisiklet yarışları sadece yazları gece saat 2 ye kadar dışarıda durup arkadaşlarla muhabbet edip çay içerdik çok güzel günlerdi o zamanlar köpek falan eğitmeye çalışırdık top oynardık ki hala oynanıyor niye yazdıysam bunu <_< her neyse atari kapışırdık arkadaşlarla :lol: pokemonda vardı transformers falanda onlarıda izlerdik sonic çıkardı ha bide unutmadan megamande çıkardı :lol:

umut_

En iyi cevaplar
0
Ohoo daha neler vardı neler :D barutlu tabancalar bisiklet yarışları sadece yazları gece saat 2 ye kadar dışarıda durup arkadaşlarla muhabbet edip çay içerdik çok güzel günlerdi o zamanlar köpek falan eğitmeye çalışırdık top oynardık ki hala oynanıyor niye yazdıysam bunu <_< her neyse atari kapışırdık arkadaşlarla :lol: pokemonda vardı transformers falanda onlarıda izlerdik sonic çıkardı ha bide unutmadan megamande çıkardı :lol:
Atom Karınca Favorimdir :D