bu istediğim skript leri yapabilecek var mı ?? bide köylü ticareti nasıl ayarlanıyor ??

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yapan olursa Allah duasını kabul etsin

1-) headshout skripti (ama ben kafaya vurmayı ayarlıcam yani can götürmesini)( eğer yapamıyorsanız can götürmesini tek yesin kafadan)

2-) takım skripti(/takım yazınca komutlar gözükcek /takım davet oyuncu yazdığında player oyuncuya takım daveti yapıcak ve karşı tarafta /takım onayla derse bunlar birbirlerine vuramayacak /takım ayrıl yazdığında ise biri o takımdan ayrılacak bu arada takım sayısı en fazla 10 olsun oyundan çıkıncada bozulmasın /takım ara dediğinde takımdaki oyuncuların xyz kordinatları gözükcek ) ( bu son dediğim xyz olayı olamıyorsa yapmayın)

3-) %10 olsılıkla ayarladığım zombi doğacak (yani görünmez bi yarasaya felan binecek :) kafasında ench table felan olucak onları ayarlarım ben )

4-) zombilerden xp düşmeyecek onun yerine zombiyi öldüren kişi 1lvl kazanacak

5-) zombilerden düşen eşyaları ayarlamak mümkün mü ?? mümkünse bi örnek skript yazarmısınız az çok skriptten anlıyorum değiştirebilirim :)

6-)laggclear skripti (bu skripti biri paylaşmıştı ama bulamadım)

7-)köylü ticareti nasıl ayarlanıyor ve npc ile ışınlandırma chest açtırma felan var mı

not : biliyorum fazla şey istedim ama birini bile yapandan Allah tüm duaları ı kabul etsin

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama onlada nbteditor ile ayarlayınca normal gece spawnlanan zombilerde işe yarıyor mu

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
Bunların neredeyse hepsinin direk plugini var? Madem hazır arıyorsun direk pluginlerini indirsene hem daha az kastırır.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunların neredeyse hepsinin direk plugini var? Madem hazır arıyorsun direk pluginlerini indirsene hem daha az kastırır.
tam tersine skriptler serveri daha az yorar pluginşerin aksine hem pluginleri bana atarmısın madem hepsinin var (1-2 tamesinin var kesin biliyorum ama )

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
tam tersine skriptler serveri daha az yorar pluginşerin aksine hem pluginleri bana atarmısın madem hepsinin var (1-2 tamesinin var kesin biliyorum ama )

Skript aslında bir plugindir. Senin skripte yazdığın şeyler önce Skript plugini tarafında Java diline çevrilir sonrasında adeta onlar bir pluginmişçesine sunucuya enjekte edilir. Yani bir bakıma plugin 1 iş yaparken, skript 2 iş yapar. Bu yüzdende skript sunucuyu pluginden daha çok kastıran birşeydir.

2.siyse 3 ve 4 harici hepsinin plugini var olması lazım. Belki 3 ve 4 dünde vardır, araştır.
1)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2)

5)

6)

7)

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yapan olursa Allah duasını kabul etsin

1-) headshout skripti (ama ben kafaya vurmayı ayarlıcam yani can götürmesini)( eğer yapamıyorsanız can götürmesini tek yesin kafadan)

2-) takım skripti(/takım yazınca komutlar gözükcek /takım davet oyuncu yazdığında player oyuncuya takım daveti yapıcak ve karşı tarafta /takım onayla derse bunlar birbirlerine vuramayacak /takım ayrıl yazdığında ise biri o takımdan ayrılacak bu arada takım sayısı en fazla 10 olsun oyundan çıkıncada bozulmasın /takım ara dediğinde takımdaki oyuncuların xyz kordinatları gözükcek ) ( bu son dediğim xyz olayı olamıyorsa yapmayın)

3-) %10 olsılıkla ayarladığım zombi doğacak (yani görünmez bi yarasaya felan binecek :) kafasında ench table felan olucak onları ayarlarım ben )

4-) zombilerden xp düşmeyecek onun yerine zombiyi öldüren kişi 1lvl kazanacak

5-) zombilerden düşen eşyaları ayarlamak mümkün mü ?? mümkünse bi örnek skript yazarmısınız az çok skriptten anlıyorum değiştirebilirim :)

6-)laggclear skripti (bu skripti biri paylaşmıştı ama bulamadım)

7-)köylü ticareti nasıl ayarlanıyor ve npc ile ışınlandırma chest açtırma felan var mı

not : biliyorum fazla şey istedim ama birini bile yapandan Allah tüm duaları ı kabul etsin

Pc'ye geçince 4. Skript'ini yazarım.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
Kod:
on xp drop:
    cancel event
on death of zombie:
    add 1 attacker's level
on xp drop taki xp i item type olarak kabul etmiyor yardım eder misin? XPOrbs denedim xporb denedim xp orb orbs falan her şeyi denedim olmuyor type olarak kabul etmiyor

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İtem type olarak kullanma amacın nedir ?
L620 kullanıyor...